Gewoon goed

Duidelijk bedrijf, goede producten en informatie.

snelle levering van een goed produkt

Bij diverse bestellingen heb ik steeds een zeer snelle levering ervaren.(laatste bestelling was 23.35u besteld en toch de volgende dag in huis... knap hoor!) De producten hebben steeds goed aan mijn verwachtingen voldaan. Daarbij hanteren ze scherpe prijzen. Ik kan dit bedrijf, van harte, aanbevelen.

Ik heb besteld op tijd gekrijgen. Het was goed hoe ik op website gezien heb

Prima service en product

Dit is de 6e keer dat ik wat bestel bij jullie. Ook nog op oude adres. Laatste keren via mijn account bij jullie. Snelle levering en goed zicht op wanneer het product word afgeleverd.

Uitstekende en bijzonder snelle service

Gebruiksvriendelijke website en product zeer snel geleverd, proficiat!

Had wel wat lichter gemogen

Is vrij zwaar in gebruik. Als de sleutel er uit is kun je hem niet dicht drukken.

Snelle levering en fijne website

Pakketje was de volgende dag binnen en de website was overzichtelijk. Ook was de prijs van het product erg goed t.o.v. de concurrentie.

Als 2e slot gekocht voor mijn elektrische fiets Begin was even lastig wat openen en sluiten betreft Maar verder goed slot voor prima prijs Zwaar, lang genoeg om ergens aan vast te zetten dus zeker een aanrader

Goede kwaliteit voor prijs

Stevig product waarde voor je geld

Perfecte servicd

Alle vragen werden snel beantwoord. Ook dacht men mee voor een goede oplossing. Echt TOP. En uiteraard hebben we nu ook 2 TOPsloten om onze fietsen te beveiligen.

Snelle levertijd.

Goed product. Snelle levering.

tevreden

Geleverd wat ik heb besteld. De belofte voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis werd echter niet nagekomen. Gingen enkele dagen overheen. In mijn geval niet erg, maar stel de klant daarvan op de hoogte.

Snel geleverd en fijn slot

Was hier de volgende dag, voldoet aan de verwachtingen!

Scherp geprijsd plus snelle verzending

Sloten zijn scherp geprijsd en worden ook nog eens snel en correct verzonden. Duidelijke website!

100% tevreden

Snelle verzending, massieve, goede slot, 3 sleutels waar bij kinderen heel handig is

Art 4 slot besteld Snel geleverd, betaalbaar en goede kwaliteit

uitstekend

Gemakkelijke site, snel bestellen en levering de volgende dag!

Gewoon goed

Snel geleverd prima producten

Snel geleverd en prima producten voor goede prijs

Positief, kwalitatief met een geweldige service

Mijn tweede aankoop binnen een korte tijd is ook nu weer een hele fijne ervaring geworden. Ook de after sales betekent een kwalitatief goede onderneming waar je met plezier en vertrouwen koopt. Alleen jammer dat beide keren de vervoerder DHL het liet afweten terwijl ook beide keren PostNL het wel erg goed deed.

Ziet er goed uit

top kwaliteit en snelle levering

Goed slot en snel bezorgt

Een goed slot voor weinig geld en een snelle bezorging

Snelle levering, goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Veel keus, snelle levering. Dik tevreden, Standaard bouwmarkten hebben gewoon te weinig keuze.

Snel geleverd en uitstekende sloten

Aangezien ik de bakfiets in de voortuin moet parkeren heb ik 2 sloten gekocht, 1 voor op de muur en 1 voor de bakfiets zelf. De sloten zijn van een zware kwaliteit, eigenlijk bedoeld voor een motor maar dat maakt niet uit. Deze sloten heb je niet zo snel door met een slijptol dus voor de snelle dief geen kans. De sloten waren er de volgende dag, dus een snelle levering. Helemaal dik tevreden dus!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam