Fijn

Product hetzelfde als besteld . En korte levertijd

Ze doen wat ze zeggen!

Keurig en betrouwbaar bedrijf

Keurige snelle service

Goeie prijs kwaliteit verhouding en snel bericht na bestellen.

Snelle levering, prima slot.

Snelle levering van een prima product.

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Snelle levering, prima product!

Topzaak

Snelle levering en top kwaliteit vh slot

In één zin super tevreden

Mooie motorhoes precies zoals op de foto zit als een regenjas en snelle levering

Snelle levering. Duidelijk website. Eerder hier besteld en kwaliteit en levering is ongewijzigd

Prima levering van fietsslot

Nog niet gebruikt

Goede service.

Zeer overzichtelijke site. Zeer goede service omtrent het terugsturen van producten. Deze zaak is echt een aanrader voor mensen die een slot voor motor/scooter nodig hebben.

Uitgebreid assortiment tegen goede prijzen.

Snelle levering, uitgebreide info op website en bij artikelen.

een aanrader

Ik heb twee keer bij hen ART sloten besteld.Product , actuele voorraad, verzend informatie, snelle behandeling en je wordt ook heel snel en keurig geïnformeerd over de status van jouw bestelling... en bestelling wordt ook zo goed ingepakt.... zo een zorgvuldigheid komt niet vaak voor ! Bedank mensen en wens jullie veel succes...!

Snel besteld en geleverd.

Goede kwaliteit prijsverhouding.

snelle service

product en levering volgens verwachting

Goed product en snelle levering

Goede ervaring product bevalt naar wens zoals omschreven op site en daarbij een snelle levering zoals beloofd ondanks dat DHL het leverde.

Snelle levering van een goed product

Snelle levering van een goed product

Bestellen en product fantastisch

Fijne en goede website die ook nog eens duidelijk is. Goede communicatie en snelle levering. Ook een goede en redelijke prijs dus al met al geweldige levering en een heel tevreden klant!

sloten snel in huis

de bestelde sloten waren er echt de volgende dag en of het top sloten zijn moet blijken in de toekomst. Mijn vorige sloten daarvan is de certificering 10 jaar geldig geweest en dat moet ik bij deze sloten afwachten . Maar ze werken goed !!!!

Mooi slot, prijs kwaliteit, snel geleverd, en makkelijk te monteren.

Wat wil je nog meer, super tocht?.

Prima zeeer stevig slot, heb me alleen op t gewicht verkeken , nogal zwaar

Prima maar erg zwaar slot

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam