Het bestelde slot keurig de volgende dag afgeleverd. Goed en met uiterste zorg verpakt. Hartelijk dank daarvoor.

Snelle levering en goede prijs.

Top slot Art4 en toch mooi prijs. En snel geleverd.

Aanrader!!!

alle goed alles ok toppie

Alles snel geleverd maten goed alles ok

Snelle verzending en prima klantenservice

Top! Snel verstuurd en je wordt prima op de hoogte gehouden.

Goede info op de site.

Goede en vlotte verzending van de bestelling

Heb 2 motorsloten besteld en volgende dag al geleverd. Top bedrijf

Snelle en goeie service!

Dmv mail snelle bevestiging en dmv track en trace snelle levering.

Webshop was zeer gebruikersvriendelijk en kon snel vinden wat ik zoek. Makkelijk vergelijkingen maken en het gewenste product bestellen. Dezelfde dag kreeg ik bericht dat het naar mij toe was verzonden en de volgende dag had ik het in huis.

Snelle en ruime service

geweldig

snelle levering, goed verpakt en regelmatig aanbiedingen. in één woord TOP!!.

Snelle levering en goed product

Slot voor mijn motor besteld. Tijdig geleverd en in orde.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goede kwaliteit en snel!

Goede ervaring. Eerste product was te zwaar. Makkelijk retour gezonden. Nieuw product besteld en was ook weer snel hier.

Retour een drama

Wanneer krijg ik mijn geld terug

Maakt belofte niet waar.

Ik had op vrijdagavond een bestelling (fietsslot) geplaatst en had de keuze om deze de volgende dag bij een Post-NL punt op te halen of maandag thuis te laten bezorgen. Om mijn fiets in het weekend te kunnen gebruiken (want verzekering stelt slot verplicht) koos ik voor de 1e optie. Zaterdagmiddag om 13.30 uur kreeg ik eindelijk de bevestiging dat mijn pakketje onderweg was. Zondag kreeg ik een track&trace-code dat ik mijn pakketje dinsdag (pas) kon ophalen. Uiteindelijk heb ik mijn pakketje maandag kunnen ophalen. Als je adverteert met "Voor 23.59uur besteld=morgen gratis bezorgd" dan moet je dat wel waarmaken!

Te weinig informatie mbt maatvoering, zoals inwendige maten. Moeilijk te beoordelen of slot gaat passen.

Goed product

Optijd geleverd en zeer goede communicatie !

Wandanker

Snel, goede kwaliteit en prijs.

Snelle levering, goeie service

Levert snel en de medewerkers staan je vriendelijk te woord voor eventuele vragen.

Zeer scherpe prijs en snelle levering, ook hebben ze een mooi aanbod.

Zeer professioneel en van top kwaliteit

Snel besteld, snel geleverd, uitstekende prijs/prestatie verhouding en uitstekend van kwaliteit. Top product.

gemakkelijk bestellen en vlot geleverd

Betrouwbaar snel en goed.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam