Goed materiaal snel geleverd

Een slechte webshop slechte communicatie levert niet de volgende dag.

Erg slechte communicatie, zelf achter mijn bestelling aanbellen om daarna te horen dat ze zelf nog op het product wachten. Ook had ik een ander product in de zelfde order maar die werd door jullie vast gehouden tot het andere product weer binnen zou zijn. Dan moest ik de een cancelen zodat de ander verzonden kon worden. Moest ik daarna maar weer opnieuw dat product bestellen. Daarna bestel ik een ander product, die zou eerst zaterdag geleverd worden toen werd het maandag en daarna werd het dinsdag. Dus dat volgende dag leveren kunnen jullie weg laten. Bestel in ieder geval nooit meer bij jullie.

Erg tevreden

Vlotte service; goed product

Goeie prijzen, degelijke kwaliteit

Prima levering

Dit is de tweede keer dat ik wat bij de Slotenspeciaalzaak kocht. En ook dit keer succesvol. Los van de muurplaat die ik nu kocht, heb ik al meer dan een jaar een ART4 kettingslot voor mijn scooter in gebruik. Een nog steeds soepel en prima werkend slot. Kwaliteit voor een nette prijs. Snel geleverd. Al met al een aanrader om alles wat je wilt beveiligen tegen diefstal bij dit bedrijf te kopen.

Vertraagde levering

Het bestellen verliep prima, alleen wacht ik sinds laatste week al op de levering. Ook met de track en tracé staat alleen vertraging en geen info wanneer het wel wordt bezorgd. Ik heb juist vanwege de snelle levering daar besteld en niet ergens anders.

Snel geleverd en prijs is oké

Artikel is van kwaliteit en voldoet aan de eisen zoals omschreven op de site

Snelle levering en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Ik zocht op fietsslot , en kreeg jullie als eerste te zien. Overzichtelijke website en hoewel ik laat in de avond bestelde. De volgende middag al geleverd.

Mooi degelijk produkt

Producten zoals beschreven en snelle levering

Slot en afdekhoes voor mijn motor besteld, deze waren zoals ze beschreven stonden. Levering was ook zoals beschreven alleen liet DHL het afweten door niet op de aangegeven tijd te komen en dus werd het een dag later.

Snel en prijs kwaliteit

Goede sloten hoge kwaliteit en snel geleverd. Tevens geen verzendkosten. Top

Makkelijk besteld en snelle levering.

Je krijgt wat je koopt!

Alles conform opgave en op tijd geleverd

2 sloten tegelijk gekocht in 1 deal , prima sloten

Snelle levering en goed verpakt. Redelijk prijs t.o.v. andere leveranciers.

Slecht

Na het retour sturen, blijkt dat ik zelf achter mijn geld aan moet. Dan wordt gezegd dat ik maar 75% vergoed krijg "uit coulance" omdat de verpakking beschadigd is. Had ik maar eerder de reviews gelezen dan had ik kunnen zien dat dit zo ongeveer de standaard reactie is. Oplichting in mijn ogen. Ik heb het slot zo ontvangen maar kan dat nu niet meer bewijzen natuurlijk.

Gewldog

Goeie lebering

Snelle verzending

Snel verzonden, degelijk product. Tevreden van de service!

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Snel top

Goede kwaliteit en snelle levering

Omdat er een poging was gedaan om de motor te stelen van een collega heb ik direct goede sloten gekocht. Ook voor de verzekering erg belangrijk anders is je motor niet verzekerd voor diefstal.De slotenspeciaalzaak heeft een ruim aanbod, makkelijk te bestellen, goede prijs/ kwaliteit verhouding en de levering is snel.

Topprodukten

Uitstekende kwaliteit. Supersnel geleverd en zeer scherp geprijsd. Wat een topzaak!!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam