Snelle levering en hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Voldeed zeker aan mijn verwachting

Gematigd tevreden.

De slotenspeciaalzaak is wel goed echter de bezorgdienst indeze DHL lijkt nergens op. We waren een weekje op vakantie en deze man heeft het zonder te controleren voor de deur gepleurd. De buren vonden na 2 dagen een uitelkaar gevallen pakketje waar flink wat regen overheen was geweest.

Makkelijk, snel en goed

Hangslot besteld Ging makkelijk en snel geleverd

Slot is perfect! Gebruik het voor mijn scooter! Hele snelle levering

Snel en smos met een foto als je pakket is ingepakt ;)

Snel en een goed product prijs/kwaliteit

Goedkoopste prijs en snelle levering

Ik had een Oxford XA14 slot gekocht tegen de goedkoopste prijs en de volgende dag geleverd, top!

Goed product, snelle levering, mooie prijs

Tevreden over product, levering en prijs. Prima service, duidelijk over welke sloten nodig zijn voor verzekering

Zoals afgesproken, uitstekend

Binnen een dag binnen netjes afgeleverd en het slot voldoet aan de wensen zeker als ik weer een slot of iets nodig heb zal ik zeker bij die zaak bestellen

snelle levering, product dat ik verwacht had.

snelle levering, product dat ik verwacht had.

Ik heb een slot besteld bij Slotenspeciaalzaak.nl Veel meer heb ik niet te melden

Om dat het de andere dag al binnen was

Snel en correct geholpen.

Helaas moest ik artikel retourneren. Ging gemakkelijk, alhoewel wettelijk de kosten voor leverancier zijn. Dat was niet het geval.

Prima product, snel geleverd

Prima product, snel geleverd

S'avonds net voor sluitingstijd besteld en idd zoals belooft, toch de volgende dag in huis. Top.

Geen kritiek

Slot werkt goed

Perfect, snel goede kwaliteit

Snelle levering prima kwaliteit voor een nette prijs

Cat 4 slot moeten aanschaffen van de verzekering voor mijn BMW Gs 1200, past prima ben er blij mee!

Aflevering volgens afspraak correct nagekomen

Aflevering volgens afspraak correct en snel nagekomen

Goed produkt volgens afspraak geleverd

Ik had extra Fietssloten besteld. Ze zijn van prima kwaliteit en werden de volgende dag al geleverd. Dus ze komen na waarmee ze adverteren.

Snelle correcte levering, goede prijs.

Snelle service en nog betaalbaar ook!

s'avonds bestellen en de volgende dag in huis tegen de laagste prijs die ik kon vinden op internet. Super, hou vol. Verdient zich vanzelf terug.

Kan niet beter

Wat moet ik hier vermelden als het niet beter kan. Goed of zeer goed. Groetjes Willem

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam