Vlotte levering

Via de foto’s van de aangeboden producten dacht ik dat het kettingslot bescheidener was, dan toen ik het in handen kreeg. Dit slot laat mij met gemoedsrust mijn motor parkeren

Supersnel bezorgd!!

De bestelling gaat vlot, maandag Vinz ART slot besteld en dinsdagavond al geleverd.!!! Zeer snel en gratis levering!

Alles goed geregeld

Top service en snelle afwikkeling

Snel geleverd, top!

snel levering, goed slot

zo ver, zo goed!

Prima kwaliteit.

Snel en op tijd geleverd.

Levering vlot en juist uitgevoerd

Vlot geleverd

Goed slot

compleet

snelle levering en precies wat er was aangekocht. 1 opmerking: 3 zware sloten zaten in een te zwakke doos.

Goed ART2 vouwslot gekocht voor weinig. Heb een Fatbike E-Bike en deze wil je wel goed op slot zetten!

Snelle en correcte levering

Product doet aan de verwachting en precies conform afspraak geleverd tegen een correcte prijs

Snel bezorgd

Voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Heel goed slot en zeer snelle levering.

Hele fijne en snelle levering. Mooi geprijsd....goede produkten !!

Goede slot en klem

Snel en goed

Snel en goede

Goede prijs, snel bezorgd

Prijs was goed en product is zeer degelijk. Werd snel bezorgd en was goed verpakt.

Review spam

Product en levering prima maar is het nou echt nodig om na een bestelling nog eens 3 mails te gaan versturen met gezeur over reviews plaatsen? Stop gewoon gelijk alle mogelijke review links in de eerste order bevestigingsmail.

Echt een top webwinkel!!

Gebeld voor een dubble lock welke nog op voorraad was maar zeer schaars! Appart laten leggen totdat ik mijn bestelling had gedaan op het net, was 10 minuten werk natuurlijk. Maar die sloten gaan heel hard dit seizoen! Was geen enkel probleem en de dame aan de telefoon hielp me echt goed! Super vriendelijk te woord gestaan. Zending asap binnen btw! Kortom een webshop die begrijpt wat service is! Aanrader als je sloten nodig hebt voor een goede prijs.

Snelle service en goed spul

Snelle service en goed spul

Heldere website, goede kwaliteit en snel geleverd!

Op de website staat duidelijk aangegeven om wat voor slot en kwaliteit het gaat, zodat je goed kunt vinden welk soort slot je wenst. Het Vinz ART2 ster kettingslot van 120 cm is een stevig en kwalitatief slot en was snel geleverd in een goed verpakte doos. Ik hoop er een tijd mee vooruit te kunnen om er mee te voorkomen dat onze E-Bikes gestolen worden. Slotenspeciaalzaak is een betrouwbare webwinkel! Ze komen hun afspraken prima na!

Geweldig ben zo blij met me wielklem voorkomt ook weg rijden van de aanhanger

Ik zocht iets om ook het wiel van de aanhanger te blokkeren om weg rijden te voorkomen als de straat een beetje afloopt en ook diefstal te voorkomen Makkelijk te mon en demonteren Werkt ook bij een dichte stalen velg

Goed slot

Goede en snelle service!

prima ervaring

Snelle levering, prima prijs-kwaliteit verhouding.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam