Goed product voor scherpe prijs, snelle levering.

Stevig fietsslot snel gevonden

Veel keus in fietssloten en goed beschreven.

Eenvoudig en snel van een nood naar een oplossing.

Het was gemakkelijk om te filteren uit honderden mogelijkheden naar de oplossing die voor mij het best was.

Snelle goede levering !

Helemaal top

Goed heel goed

Product en prijs is goed, snelle levering in België, was den dag erop al binnen.

Goed geregeld

Snel en goed

Voor herhaling vatbaar

Slechte bezorging

Ik had iets besteld op deze site en mijn pakketje kwam al helemaal kapot en verscheurd bij de onderkant aan bij de Hema. Ik had deze daar opgehaald en de doos scheurde hierna aan de andere kant open waardoor al mijn producten op de grond vielen. Investeer in goede verpakkingsmateriaal

Uitstekend service

Snel geleverd en goed beschreven

Ik was opzoek naar een anker slot. kon deze op de website snel vinden met veel informatie. De bestelling geplaatst en de volgende dag al in ontvangst genomen. Het ankerslot was precies zoals beschreven.

Goed muuranker voor een mooie prijs. Snel verzonden.

Juiste info op website en snelle levering

Verzekeringen vragen steeds meer beveiliging. Via Google vind je echt makkelijk de website, genoeg keuze en je krijgt wat je verwacht.

Topservice!

Snelle service, goed geregeld en groot assortiment!

Mooie wandankers

Super mooie wandankers , makkelijke bevestiging Goede uitleg , top bezorging , op tijd geleverd !!! Een echte aanrader en specialist op het gebied van sloten , ankers etc. Ga zeker meer items hier bestellen !!! Bedankt

Ik zoek slot, ik koop een slot bij slotenspeciaalzaak word vervolgends dood gegooid met emails hoe mij evaring was met slotespeciaalzaak. Evaring was prima dat gestalk wel vervelend.

geweldige en snelle service!

bij ontvangst bleek dit kastje niet te werken, de code bleek niet in te stellen, na contact en het opsturen van een filmpje hierover kregen we snel een nieuw kastje opgestuurd!

Vlotte levering bootslot. Uiterst tevreden

Bootslot binnen 1 dag geleverd. Zeer tevreden

Hele goede service

Top service en snelle levering.

De communicatie via de mail over de status van je bestelling is duidelijk, je weet precies hoe het er voor staat. Het product was goed verpakt en de levering was snel.

Snelle levering slot was precies wat er nodig hebben.

Snelle levering slot was precies wat er nodig hebben.

Veel keuze, goede prijs, snel geleverd.

Overzichtelijk, veel keuze en snel geleverd. Mijn motor staat weer veilig

Prima spullen

Alles prima gegaan, helaas was DHL niet zo snel.

Goed maar levering later dan aangegeven

Kwaliteit is volgens verwachting (goed, robuust). Echter werd niet de volgende dag maar één dag later bezorgd. Dit werd spannend met het op slot zetten van de die dag bezorgde motor.

Snel, concurrerend en betrouwbaar

Onwijs vlotte levering, goede webshop en goede producten voor een goede prijs.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam