van harte aanbevolen

snelle levering en netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling ,product zoals omschreven

Goede kwaliteit en service

Prima service en goede kwaliteit! Vond het wel jammer dat ik pas na een dag een orderbevestiging kreeg.

Snel en efficient.

Nu was de bestelling simpel en eenvoudig. Maar ik ontving het slot snel en efficiënt. Overigens wel verpakt in een erg grote doos met veel luchtzakjes. Dat zou eenvoudiger moeten kunnen, lijkt mij. Vandaar net geen 10!

heel goed

heel goed slot en was heel snel bezorgd!

Op tijd bestelling binnen!

xxx

Kwam heel snel binnen, super slot voor de beste prijs! Erg tevreden, zou ik iedereen aanraden.

Super blij met mijn bestelling

Snelle levering en komt afspraken na.

Supersnel geleverd

Savonds om 20.00 uur sloten besteld, volgende ochtend geleverd! Super service!

Buitenboordmotor slot besteld keurig oprijd geleverd goed verpakt helemaal top

Gewoon goed.

Al eerder hier besteld. Altijd goed en snel geholpen. Duidelijk en overzichtelijk.

Snelle bezorging, goed product

Slot zat goed verpakt en was snel bezorgd

Alles zoals beloofd. Prima dus!

Levering zoals afgesproken. Prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde!

Snel geleverd.

Ik heb de 2 sloten teruggestuurd omdat ik vooraf niet goed naar de maat en kleur heb gekeken.

Snelle conplete levering

Bestelling is sne l bezorgd. De verpakking had wel wat kleiner gemogen van mij.

Snel besteld en vlot geleverd

Snel besteld en vlot geleverd met een goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

Doet het goed

Goed product. 4 sterren ART. Heel handig (en sneller) het beugelslot om los te gebruiken op de remschijf voor als je eventjes ergens naar binnen moet. De ketting is ook handig met de "lus" functie voor als het ietsje langer moet zijn bv twee scooters aan elkaar of rond een lantaarnpaal.

Jammer dat de bijbehorende accessoire niet besteld kon worden.

Een ster minder omdat de slothouder, voor aan het frame van de motor, niet ook besteld kon worden via de webshop. Daarvoor moest ik nu bij een andere webshop een bestelling doen en alsnog bezorgkosten betalen. Jammer. Slot is verder prima en voor een mooie prijs. De verzending was vlot.

Goed maar te zwaar

De service is prima maar had niet in de gaten. Dat het slot zo zwaar is. Wel bijna 10 kg!! Dat fiets je dan steeds mee. Als ik dat van te voren geweten had. Zou ik iets anders gekocht hebben

Hartstikke goed

Heel goed snelle levering en perfect uitgevoerde kwaliteit boven dien aantrekkelijk om te zien en perfecte bediening.

Goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit ben e erg blij mee

Goed en netjes verzorgt

Het product dat ik nodig had was makkelijk te vinden. Had product ook de volgende dag al binnen. Top

Goed, duidelijke site en snelle levering

Alles prima en snel

2 sloten besteld ,zijn erg goed en prima kwaliteit, besteld en volgende dag al in huis.sneller kan het niet.raad slotenspeciaalzaak zeker aan.

Toppers

Was top goeie slot bedankt

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam