Snelle levering met een goed product

Super ervaring. Volgende dag al geleverd en een goed/mooi product

Snel het gewenste product in huis

Fijn om ook in een uithoek van Nederland op het aangekondigde moment de spullen geleverd te krijgen.

fijne service

Slot wat ik voor ons sloepje bestelde bleek veel te lomp. Zo terug mogen sturen en geld terug. Toppie!!

Redelijk

Ik had tevens 2 fiets lampjes besteld maar 1 doet het niet. Lege batterij? Slot is goed

Top, alleen kwamen de emails in reclamemap binnen.

Levering was top, alleen kwamen de emails automatisch in de reclame map binnen (gmail), en dus zijn ze dus moeilijk te vinden.

Heldere website, snelle bezorging

Prima verzorgd, uitstekend slot, alle vertrouwen dat m'n motor niet gejat zal worden.

Snel besteld, goed afgeleverd

geleverd zoals beloofd- snel en goed verpakt

de bestelling werd geleverd zoals beloofd goed verpakt en op de tijd geleverd zoals DHL had geschreven tevreden klant dus

Goed slot mooie prijs

Goed slot mooie prijs

zeer efficiënte webshop

De webshop keuze en het bestellen is eenvoudig de aflevering ongelooflijk maar waar is echt de volgende dag. Het bestelde kettingslot viel iets tegen qua afwerking maar goed de prijs hiervoor betaald incl. de verzendkosten maakt alles ruimschoots goed.

Sloten waren precies zoals besteld.

Heb voor onze boot drie sloten besteld. Een voor de motor, de boot zelf en de trailer. Levering was er de volgende dag en prima kwaliteit.

Snel en goed verpakt geleverd.

Scherpe prijs en goede service

Volledig naar verwachting en binnen de afgesproken tijd geleverd.

Kettingslot besteld, deze was keurig geleverd met 1 dag levering. Goede prijs en service!

uitstekend.

wordt voor mij het tweede slot dat ik nu bij julie besteld heb .goede service .en op de juiste tijd geleverd wederom .zeer tevreden.

goeie en snelle levering

jammer dat ik net te vroeg besteld had daarna was er korting .

Goede sloten en snelle levering

Goedeslote en een geweldig snelle levering

Duidelijke website, snelle en efficiënte service

Ruime keuze aan sloten binnen alle prijsklasse !

Buiten gewoon tevreden!

Besteld, geleverd en in gebruik genomen.

Goed product

Precies wat ik zocht

top

snel geleverd zeer tevreden

Goede en snelle service

top!

snelle levering en product heeft goeie kwaliteit

Snelle levering, top product

Ruime keuze, snelle levering en top product.

Super.

Snelle levering. Goed product. Top!

Website is makkelijk en eenvoudig. De sloten zijn snel te vinden. Prijs is goed en de levering is prima geregeld.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam