klasse

niet te duur en mooi snel geleverd

Super snel!

Prima slot, snelle levering!

Goede kwaliteit

Goed gevoel

Snelle levering en goede Track & Trace

Het product is precies zoals ik verwachtte. Verder snelle service en goede informatie.

Snelle levering, mooie prijs, prima sloten

Ik had nog een vraag over het bevestigen van het vouwslot aan de fiets. Snelle reactive, goed geholpen.

Goede producten en snelle levering

Prima webshop

De webshop is duidelijk en de bezorging was ook op tijd. De gekochte artikelen waren volledig naar wens.

Betrouwbaar en behulpzaam

Snelle levering en heldere site.

Zeer snel en klantvriendelijk

Mijn kortingscode werkte niet, dit is binnen 24 uur opgelost. Na bestelling werden mijn sloten binnen 48 uur kosteloos geleverd. Zeer tevreden met de sloten, en verpakking.

prima service en op tijd geleverd

Mijn ervaring was uitermate goed en zal beslist vaker gebruik maken van jullie diensten

Gewoon top

Goed slot en snelle levering

snelle levering....voordelige prijzen en leuke website

Kortweg super

Goed geregeld zoals het moet

Zie titel

snel en uitstekend.

het hangslot voor mijn fiets was precies wat ik nodig had. vandaag besteld, morgen geleverd. boter bij de vis. doen wat er beloofd wordt.

Prima Service

prima service en snel geleverd en ook nog eens betaalbaar. Kortom Dik tevreden. :-)

Snel!

Duidelijke website snelle service

Mooi spul goede kwaliteit en goede prijs

Snel bezorgd ik ben blij!

Super snel eerlijk netjes topzaak Alleen hun leveranciers (DHL) waardeloos leggen gewoon de pakjes in appartementen gebouw in de entree belachelijk had ook weg kunnen zijn

slecht

Werken met DHL, super waardeloos. Heel de dag thuis en geen bel gehoord, toch bezorger gemist en pakket is gelijk retour gegaan. Nog niks van slotenspeciaalzaak vernomen.

Tevreden met het slot !!

Tevreden en snel geleverd!

Prima artikel en snel geleverd

Artikel zoals omschreven ontvangen en makkelijk in gebruik

Snel en goed

Snelle levering, prima Art sloten tegen goede prijs

Alles prima , op 1 dag tijd geleverd

Heel goed alles prima

Snel en vertrouwd

Doen wat ze beloven. Snelle levering en product voldoet aan alle verwachtingen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam