Dik tevreden!!

Aan alles is voldaan. Het gemakkelijk bestellen,het betalen en ook nog voor de leveringsdatum bezorgd.

Teleurstellend retourbeleid

Ik ben blij met de snelle levering van de producten, maar het valt me ernstig van jullie tegen dat een pakketje wat je terug wilt sturen inclusief de verpakkingsmaterialen in volledige "nieuwstaat' moet zijn, Jullie weten zelf heus wel dat dat in 90% van de gevallen niet aan de orde is, dus ik vind het ondermaatse klantenservice. Als je mensen wilt opschepen met producten waar ze na uitproberen toch niets mee kunnen en dus niet blij mee zijn, dan zijn jullie op de goede weg, maar als je je productne verkoopt om er mensen blij mee te maken, is dit geen passend retourbeleid.

Snelle levering en goede kwaliteit.

prima ,maar

alleen iets stevigere dozen nemen om de zware kettingen op te sturen

Ik had een lastige vraag, me goed geholpen

kwaliteit product goed. Vraag kundig beantwoord.(Past net, maar voldoende)

Goed slot niet te zwaar, goedgekeurd voor verzekering

Goed slot, niet te zwaar, goedgekeurd voor verzekering.

kwaliteit kettingslot

kettingslot is van goede kwaliteit , had niet gedacht dat het zwaar zou zijn . Netjes afgeleverd .

Snelle bezorging

Snelle bezorging en duidelijke communicatie via mail betreft de status

Snel en prima product

Snel geleverd voor een mooie prijs en een prima product

Extra motorslot besteld de volgende dag geleverd

Goede prijs en een zeer snelle levering!

Goede kwaliteit kabelslot, nette prijs en een snelle levering.

Prima geleverd. Conform afspraak. Het slot is stevig en de ketting is degelijk en redelijk zwaar. Product dus goed.

Mijn ervaring goed en uitstekend

Gemakkelijk te vinden en te bestellen,en bestellingen kwamen snel aan.

Super service!

Fijne site met goede service

Bijna perfect!

Supersnelle levering, goede sloten. Bij het Abus Ringslot zaten er helaas geen schroeven bij om deze aan de fiets te bevestigen. Moest hiervoor naar de fietsenmaker die het slot dan ook meteen vast ging zetten, hiervoor moest ik wel € 5,- betalen.

Binnen 1 dag geleverd top

Uitstekend prijs/kwaliteit/service

ART 4 Abus kettingslot gekocht voor mijn motorfiets, duidelijke product omschrijving, snelle bezorging en uitstekende prijs/kwaliteit. Bezorging via koerier met track en trace. Top !

Goed bedrijf snel leveren

Goed bedrijf levert snel

Prima online shop!

Heel snel zoals beloofd!

Supersnelle levering, superstevig slot

Goed, stevig slot dat direct de dag erna werd geleverd. Verreweg de beste prijs die ik online kon vinden. Bedankt!

Levering goed, product komt niet overeen met foto

De productfoto's van de 'DoubleLock Cable Lock BEAST' suggereren dat je de kabel en het slot krijgt. In werkelijkheid zit er een minder degelijk slot bij de kabel, zonder ART1-keuring, en moet je het "U-lock BEAST" er nog extra bij bestellen om aan de ART1-eis van veel diefstalverzekeringen te voldoen, wat het geheel ongeveer 50% duurder maakt. Product werd snel geleverd (volgende dag), goed verpakt en netjes bezorgd.

Snelle levering en netjes verpakt

Mooie producten en snel geleverd

snelle levering, prima product

x

Alles perfect geregeld snelle levering goede communicatie

Goede spullen ,goede prijs en goede keus

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam