prima service

Snelle en correcte levering, prijs/kwaliteit verhouding prima

Al twee keer een bestelling gedaan. Prima afgehandeld. Een goede en betrouwbare leverancier.

solide slot

Zeer snelle bezorging

De bezorging ging lekker snel, alles zat goed verpakt, maar de doos waar alles in zat was aan de lichte kant waardoor deze behoorlijk beschadigd was. Vandaar 4 sterren.

Positief

Prima slot gekocht snel verzonden top.

Bestelling snel en zag er goed uit.... top allemaal

Bestelling zag er goed uit en snelle levering.....top

Prima snelle levering

Het slot is zeer degelijk en makkelijk te monteren

Op rijd geleverd

Goed product

Bezorging is precies gegaan als voorgesteld door Slotenspeciaalzaak en het product ook

Ik heb bij slotenspeciaalzaak een kettingslot gekocht om mijn Bagagewagen aan vast te leggen. Het kettingslot voldoet 100% aan mijn verwachtingen.

Helemaal top!

Snelle service, gebruikersvriendelijke website en duidelijke communicatie!

Doen wat er op de site staat

Goede ervaring, Slot werd binnen de afgesproken tijd( op de site) geleverd. Mooi en goed stevig slot, info klopt!

Snelle levering en het motorslot heeft een prima prijs/kwaliteitverhouding.

Overzichtelijke website, goede omschrijving van de producten en de levering was ook netjes op tijd. Prima ervaring dus!

Goede info en keuze mogelijkheid

Is zeer goed

Duidelijke uitleg en snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle levering vanuit Nederland (48 uur) DEGELIJKE KWALITEIT

Kunnen een hoop zaken nog wat van leren!

Gewoon zoals het hoort, super!

Prima service,snelle afhandeling

Ben zeer tevreden

Foutje

Ik had een negatieve review geschreven maar die moest voor de vorige hoezenleverancier zijn de vinzhoezen zijn prima . Met. Vriendelijke groet Marcel Roelen

Veel te lange levertijd

Sloten speciaal zaak heeft het snel verstuurd maar vervolgens komt het bij DHL terecht en we weten allemaal dat het daar niet zo goed gaat.

goed geregeld

correct verlopen

Onhandelbaar slot

Je moet 3 handen hebben om dit slot te gebruiken en die heb ik niet. Losse stukken zijn niet handig

Prima bedrijf snelle levering

Gekregen wat ik besteld had en volgens afspraak de volgende dag in huis

Binnen een paar dagen het gevraagde product in huis , en dat in deze drukke tijd.

Super snelle levering, fijne en kwalitatief goed slot binnen gekregen

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam