Snelle levering prima service achter af

Snelle levering, maar in eerste instantie niet compleet, een mailtje en het resterende onderdeel alsnog geleverd,. Ook goed dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de voortgang

Goed slot!

Super fijn slot geeft me een goed gevoel!

Goed slot

Het slot zelf is goed, helaas past het niet door de remschijf heen, maar alleen door de spaken

lekker makkelijk - lekker snel

prima slot - alles in één en ART4

Makkelijk en snel

De website is overzichtelijk en makkelijk. Ik vind de service dat je tot 23:59 uur kunt bestellen en het de volgende dag al in huis hebt super.

top

Art 4 ketting en slot besteld lekker vlot geleverd

snelle levering en goede info op site.

Op de site kon ik heel makkelijk vinden wat ik nodig had en de levering was zoals beloofd heel snel. De spullen waren goed verpakt en goed van kwaliteit.

Snelle levering, prima product

Ik kon het product wat ik wilde snel vinden op de website. Het bestelproces ging snel en was duidelijk. Ook heel snel mijn bestelling ontvangen.

Vlotte levering

Het bestelde item was vlot in huis na bestelling. Het doosje waarin het slot verstuurt was was open gemaakt maar alles zat er nog in bij levering.

Goede kwaliteit, scherpe prijs en zeer snelle levering.

Alles was dik in orde.

Goed en duidelijk site

Alleen ze mogen de schalm diameter van de kettingen er wel bij vermelden. Ik kan ze niet vinden

Mooi slot voor een mooie prijs!

Mooi slot voor een mooie prijs

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering met goede kwaliteit van het materiaal.

snelle levering,goede producten,netjes verpakt

zoals boven omschreven,gewoon top !

Doen wat ze beloven!!!

Bestelling nooit ontvangen ???!!!

Heb mijn bestelling nooit ontvangen. Jammer dit is gelijk ook me laatste keer dat ik hier bestel. Heb een melding gemaakt, we zijn inmiddels een week verder en onderzoek loopt nog? En ik zit met een motor zonder sloten???

Top.

Levering ondanks corona best snel..!!! Keurig verpakt aangeleverd..

Top product en erg snelle levering. Mooie prijs ook!

Vinz is een perfect bbm slot voor een goede prijs prijs

Vinz Atlantis gekocht voor mijn Yamaha bbm past goed op de bbm mooi afgewerkt materiaal ben er blij mee

Ruime keus

Snelle levering, ruime keus, netjes verpakt, makkelijke website, betaalbaar.

Goede prijs en snelle levering

Bestelling van schijfremslot + kettingslot voor de motor. Op zaterdag besteld, wat betekend dat dinsdag de eerste lever mogelijkheid is, op dinsdag kon ik het pakket ook ophalen bij de postnl locatie. Producten beide zoals verwacht.

Ben blij met mijn slot!!

goedkoop, maar...

slot was laat aangekomen. Ik neem aan door het feit het slot is uit het doos gebarsten. Misschien kunnen ze iets meet tape gebruiken

Ruime sortering en snelle bezorging

Gewoon TOP

Goede en snelle levering

Product zoals omschreven voor een zeer aantrekkelijke prijs

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam