Duidelijk en snel geleverd

Goede website! Snel geleverd.

Prima slot

De extra lange ketting en slot zijn van zeer goede kwaliteit en voldoet volledig aan de verwachting.

Snel en kwaliteit

Goede prijs snelle verzending

Een muuranker besteld , twee dagen later had ik het binnen. Handleiding was in het NL maar ietwat beperkt. Geen problemen whatsoever. Volgende keer bestel ik hier weer.

Hoeft geen zin SUPER

Snelle levering voldoet geheel aan beschrijving

Super snel, niks op aan te merken!

Mijn slot was dezelfde dag nog op de post gedaan en de volgende dag had ik hem s’middags al binnen!

Top product ! Snelle levering.

Top product, snelle levering. Kortom: geweldige partij om online een bestelling te plaatsen. Met vriendelijke groet, Rob

Snelle levering. Top producten.

De producten werden een dag later netjes verpakt al geleverd. Fijn overzichtelijke website & webshop.

goed en snel

erg goede spullen, lage prijs

Erg goede service en lage prijzen

Slot werd snel verzonden en de prijzen zijn er laag!

Super, goeie kwaliteit

Super, goeie kwaliteit en snelle levering.

Snel geleverd zoals vermeld

Snel geleverd zoals vermeldSuper service ‘s avonds besteld volgende ochtend was er al

Nvt

Vlotte levering

Duidelijke en makkelijke website. Het bestelde slot voldeed precies aan de verwachtingen en is vlot geleverd.

Snelle levering, zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Snelle levering, zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Uitstekend!

22:30 's avonds besteld, 23:30 foto van het product in een maandje van de magazijn gekregen, de volgende dag 13:30 geleverd!

Hele snelle service

Bestelling zoals beloofd op tijd . Goede omschrijving van product

Super!!!

Voor de eerste keer besteld, beviel erg goed. Netjes een foto van het inpakken en pakketje werd de volgende dag geleverd, precies zoals aangegeven. Goede prijs en goede service, wat wil je nog meer ;-)

Alles netjes en snel verlopen

Niet veel aan toe te voegen. Heb mijn bestelling geplaatst. Vervolgens een bevestiging gehad en ondanks covid toch een snelle levering dus ik ben blij. De slot die ik heb bestelt doet wat ie moet doen, prima slot.

Zeer snel geleverd!

Snelle levering en product zoals omschreven en goede kwaliteit.

Snel geleverd en ziet er perfect uit.

Een aanrader!

Niets op aan te merken

Snelle levering en communicatie 2.0

Goede prijs, snelle levering en communicatie 2.0 door een foto van je artikelen te mailen terwijl ze net gepakt zijn voor je. Je hebt er misschien niet veel aan, maar het maakt de beleving net wat leuker.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam