Super snelle service

Bestelling geplaatst en volgende dag in huis. Het is ook mooi dat je een foto krijgt van wat er door de picker in de krat is gedaan. Echt een aanrader. Zijn ook goedkoper dan andere winkels

Snelle levering en goed prijs

Bijzonder snelle orderverwerking en levering tegen een zeer acceptabele prijs

Fijne prijzen, razendsnelle levering, super product

Simpele site om op te zoeken en snel bezorgd. Erg tevreden.

Goed en snel geleverd

Snel geleverd en kwaliteit is erg goed en solide aanvoelend.

Prijsgunstig ART4 slot met handige ring om de maximale lengte van het slot te kunnen gebruiken.

Snelle levering. Solide

Slot en grondanker waren snel geleverd. Goede massieve sloten Heb er vertrouwen in.

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Zie titel

Altijd stipt geleverd en alles in orde , een aanrader.

Positief , zeer goed materiaal.

Lees je goed in voor je bestelt!

Kettingslot besteld, maar deze is veel te groot voor een fiets. Dat zou er duidelijker bij moeten staan. Nu mag ik €5 betalen om het te retourneren; ook niet helemaal van deze tijd.

Uitstekende prijs-kwaliteit, snelle service

Slot na 2 dagen op aangegeven tijd geleverd. Adequaat verpakt, alles in uitstekende staat!

ultrasnel

zoals advertentie ; 's anderendaags geleverd, prima prijs

Supersnelle levering.

Product zoals weergegeven, prima.

Prima product en dito levering.

mooi slot

Goed mooi slot

goed en netjes verzorgd met de levering

snel en netjes verzorgd geleverd

Fijn slot precies na verwachting, snel en duidelijke levering.

Alles prima gegaan, snel geleverd.

Bestelling werd snel geleverd volgens afspraak. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Snelle levering Goede kwaliteit

Snelle bezorging in overdreven grote doos

bezorging is super snel. Komt alleen een doos binnen waar een slot in moet wat net niet door de brievenbus past die zo groot is dat je bang bent iets verkeerd te hebben besteld. Niet meer van deze tijd. Slot wat er in zit is gewoon goed, alleen is dit mijn 2e al, de sleutel blijft slecht in slot zitten, valt er zo uit en daardoor direct kans sleutel te verliezen. Dacht dat het een uitzondering was maar nieuwe heeft hetzelfde. Mocht sleutel weer zo snel weg zijn koop ik niet meer zelfde merk

Alles naar wens

Zocht een extra slot voor mijn fiets. Keuze op vouwslot gevallen. Is wel wat zwaarder dan mijn standaard vouw slot van AXA maar de prijs is veel gunstiger. Snelle levering.

Prima, ik kan geen neg. dingen bedenken.

mijn ervaring met Slotenspeciaal.nl is goed

Snelle verzending en een goede afhandeling

Digitaal besteld. De volgende dag afgeleverd en het kluisje is perfect.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam