Skvelý vyrobok a kvalitný.Budem odporúčať známym

Teleurgesteld

De ervaring is dat het vlug binnen was. Maar het slot nig voor het gebruiken kapot. Helaas heb ik hem in mijn emotie in vuilniszak gegooid en mijn man had de zak al weggegooid voor ik weer dacht moet hem terug sturen. Baalen

Top produkt en top service

Ik ben heel erg tevreden over de hele procedure,het slot zelf,de snelle verzending en betaalmetode en prijs.Rondom TOP!.Je krijgt zelfs nog tips voor onderhoud zodat het lang meegaat..Super!

Prima service, snelle levering

snel een nieuw slot binnen garantieperiode !

altijd vervelend als er iets stuk gaat , maar super fijn als de leverancier je dan heel snel helpt zorgt dat er de volgende dag een nieuw slot wordt afgeleverd. geen gezeur over een bonnetjes, op je afschrift staat je order nummer , flimpje van het slot toesturen en het wordt geregeld. bedankt voor het snelle regelen

Supper snelle levering en goede kwaliteit sloten

Snelle goede levering en goede website.

Snelle goede levering en goede website.

Product als omschreven en binnen 12 uur bezorgd!

Alles helemaal prima! In de avond rond 23 uur besteld, volgende ochtend al geleverd. Super service en goed geprijsd.

keurig

Bestelling op tijd geleverd, geen klachten

Prima kluisje, snel in huis

Een sleutelkluisje besteld voor aan onze schuur. Mooi en stevig product, handig te bevestigen met pluggen en schroeven meegeleverd. En ik had het de dag na de bestelling al in huis.

Tevreden en niks mis mee bij het kopen van een slot

Nette, overzichtelijke gerangschikte site Goede concurrerende prijs en een super snelle levering. Ik miste eigenlijk wel een certificaat bij een ART 4-5 slot ter bewijs aan de motor-verzekering

Sluiting voor scooter

Zeer goede service, zeer snelle verzending, ik raad het aan!

Goede prijzen, breed assortiment, supersnelle levering

‘S Avonds besteld, de volgende ochtend bezorgd. Prima service

Snel en voor goede prijs!

Snelle levering, goede prijs en goed product!

Snel en ok

Proficiat

Snelle afwikkeling! Prima produkt

Prima service en goed produkt

Keurig op tijd geleverd

Bestelling was keurig op en tijd en ik kreeg zelfs een foto van mijn bestelling toen deze net gepicked was in het pakhuis

snel , goed ,precies zo als ik het had verwacht .

zo als ik het had verwacht . Tja wat moet ik er nog van zeggen(schrijven ) Goed verpakt ,juist op tijd ,......

Reageert snel en retour volledig vergoed plus kosten van het opsturen!

Niks aan te merken

Snelle levering en goede kwaliteit

Top geregeld!!!!

uitgebreid assortiment en snelle levering

Was op zoek naar slot voor fiets. Duidelijke navigatie op website en het product werd snel geleverd na mijn bestelling.

Gemakkelijk en snel!

ben zeer tevreden over de leveringssnelheid, maar ook over de artikelen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam