Leveringen super snel

Snelle leveringen voor mooie prijs.

Zeer goed produkt prijs kwaliteit zeer goed Levering super snel Doe zo verder

Geweldige service

Besteld en heel snel geleverd

Alles top, aanrader.

Het slot is van een goede kwaliteit en de levering was snel en goed! aanrader.

Ik werd goed geholpen door de klantenservice

Slot gekocht dat helaas na vijf weken al kapot ging. Ik werd goed geholpen door de klantenservice, en kreeg via de garantie snel een nieuwe toegestuurd.

prima service en snelle levering

Kluisje besteld, eerste was defect daarna snel een andere gekregen. Allemaal prima en snel geregeld.

Snel, goedkoop en goed

Snel en goed!

Artikelen besteld, volgende dag in huis!

perfecte webshop

super netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling en super snel geleverd ook zeer tevreden over de kwaliteit van het slot

gemakkelijk .duurzaam

zeer gemakkelijk en veilig te plaatsen. vlugge levering

Snelle levering en goed verpakt.

Het door mij bestelde kettingslot is goed ontvangen. Snel geleverd conform belofte. Ervaring(en) met het slot moeten nog worden opgedaan maar Slotenspeciaalzaak heeft alles keurig gedaan en mij ook tijdens de levering keurig op de hoogte gehouden, chappeau!!

Vlekkeloos.

Geen opmerkingen

Goede producten

Keurig voor elkaar

Snelle levering, niet teveel verpakkingsmateriaal en de basketcam is een leuke toevoeging.

uitstekende en supersnelle afwikkeling

's Avonds een Oxford BOSS schijfremslot besteld met alarmfunctie. Werd de volgende ochtend keurig afgeleverd met vooraankondiging door de koerier van de geschatte bezorgtijd. Supersnelle service incl. de manier waarop de betaling van de bestelling kon worden gedaan.

Snelle levering, snel antwoord op vragen

De bestelling is snel geleverd en conform de toezegging op de site. Nadien een vraag gesteld per email en ook die was snel beantwoord.

Prima sloten en supersnel verstuurd

Zeer snel geleverd.

Prima bevallen

Eerste keer wat besteld, zeer tevreden

Snelle mooie levering

S avonds besteld. Netjes op de hoogte gehouden via de mail. En snel geleverd. Een erg mooi en degelijk slot.

Snel en goed!

Goede keuze, gemakkelijk bestelproces, snelle levering, prima!

Top product

Top product, aan te raden.

Snel en zoals verwacht

Tevreden klant

Makkelijk bestellen en updates ontvangen over de status van de bestelling. Levertijd kort en volgens schema.

Bestelling kwam de volgende dag al binnen

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam