Prima bedrijf en service

Voor de 4e keer een slot voor mijzelf, vrouw en dochter besteld. Snelle en goede levering en product.

Alles prima geregeld

Prima product , goede prijs en supersnel bezorgd. Vrijdagavond besteld zaterdagmiddag geleverd! Top dus!

Goede kwaliteit en snelle levering

Echt een goed en degelijke slot

Wel een beetje zwaar het slot .. maar dat geef wel een goed gevoel als je scooter buiten staat

Topper

Top service. Snel en je blijft goed op de hoogte van de gang van zaken. Goede beschrijving bij de muurbeugel en snel te monteren. Ben er erg blij mee

De firma doet wat ze belooft.

Nadat ik omwille van een technisch probleem met een besteld artikel contact opnam met de firma en ik de gelegenheid kreeg dat probleem in een kort filmpje aan te tonen, werd me zonder discussie en in 24 uur tijd een geheel nieuw artikel toegestuurd.

Slecht

Slecht. Zjjn een week verder en heb nog geen slot. 'volgende dag in huis'

Supper snel geleverd

Snel ,goed verpakt ,zoals afgesproken ,dikke 10

snel en goed geregeld

Zelf verkeerd besteld maar was geen probleem te retouneren. Geld snel weer terug gestort. Super geregeld thanks

nette en snelle service

s avonds besteld en dag erna al ontvangen.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Alleen het bestelproces op een telefoon werkte niet helemaal lekker, maar dat is uiteindelijk wel gelukt.

Prima van service en afhandeling

Heel goed geregeld en snel

Order prima afgehandeld

Eerste keer besteld bij deze website. Order en levering prima afgehandeld. Geen vertraging en bezorging netjes gecommuniceerd.

top

snelle levering en lage prijs

Waar voor je geld, snelle levertijd.

Zeer tevreden met mijn aankoop. Leuke extra is dat dit bedrijf een foto stuurt van je daadwerkelijke verzending voor hij verstuurd word.

Alles op tijd geleverd!

Goed en vlug

Goed en snel geleverd net als de andere keren

Snel en goed

Prima slot voor een redelijke prijs, overzichtelijke webpage en snelle levering!Top

Goed, snel en goedkoop

Voor 23.59 besteld, morgen in huis staat op de website. Of dat waar is, dat weet ik niet, maar om 21 uur besteld, dan heb je het de volgende dag thuis bezorgd.

Gewoon goed

Prima artikelen en snelle levering

Super snel

Herengracht 338