Goede communicatie en snel geleverd

Goede communicatie en snel geleverd. Goed fietsslot en ook nog eens een mooie korting. Erg tevreden.

Duideleijke site en snelle levering

het bestelde item had ik op de afgesproken tijd in huis

Prima slot en snelle levering!!

Zie het bovenstaande

Snelle en correcte levering

Uiterst tevreden

Super zaak.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Artikel goed verpakt.

Snel en goef

Snel en goed

goede site met duidelijke beschrijvingen

was op zoek naar een extra hangslot voor mijn e-bike. op deze site vond ik duidelijke informatie over de verschillende typen hangsloten voor mijn fiets. snelle levering via DHL, goed verpakt

Supersnel

Maatvoering is niet correct

De helm valt echt veel te groot uit bij de kleinste maatvoering. De helm zelf is verder goed overigens. Beste is om eerst te testen voordat je het besteld.

Topservice en snelle levering

Duidelijke beschrijving op de webwinjel en snelle levering. Produkt voldoet volledig aan verwachtingen.

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Snel en transparant

Ik bestelde op zondag avond, kreeg een uur later een mail met daarin een foto dat mijn bestelling werd ingepakt. De volgende middag werd het thuisbezorgd. Superservice!

Hier bestel ik zeker weer

Per email goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling, en artikelen netjes de volgende dag in huis. Top!

uitstekend en snel

Gewoon zoals je mag verwachten van een klantgericht bedrijf

Snelle levering, goede service

Kettingslot besteld vroeg in de avond, en de volgende dag al binnen. Leuk was, dat je een foto krijgt gestuurd, wanneer de bestelling in de doos gaat. Ben verder tevreden met het geleverde slot. Top..

Vrijdag avond besteld en zaterdag ochtend het gewenste product in huis zonder enige problemen! Zeer goede service vanuit het afleverperspectief. Product is zoals gewenst en doet wat ervan wordt gevraagd

top product

exact volgens beschrijving, snelle levering: goed product!

Snel, makkelijk, goedkoop

Snelle duidelijke levering met DHL. Had het snel in huis, alles in orde.

Snelle service, fair price

Mijn producten zijn snel verzonden en ben er erg tevreden mee

Fast & furious

Vandaag besteld, morgen geleverd. Top!!

perfect

snelle levering en no nonsens

Gewoon prima!

Zoals je mag verwachten; gewoon prima!

Snel en accuraad

Daags na bestelling geleverd, het product precies zoals beschreven

Goed en degelijk slot

Heel goed en degelijk goedgekeurd slot voor onze boot. Hele snelle levering!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam