Goed slot

Ik wist niet wat ik kon verwachten maar bij aankomst zag ik het dadelijk, dit is een kwaliteitsslot! Ik beter zeer tevreden mee, en zeker als je bedenkt aan welke interessante prijs!

Prima winkel

Duidelijke site. Snelle correcte levering.

zoals het hoort te zijn

schijfremslot gekocht , dikke pluim voor deze ondernemer

Precies hoe het hoort

goed product met Snelle levering,

Snel, duidelijk en erg scherp geprijsd.

Snel, duidelijk en erg scherp geprijsd.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Snel correct. Minpunt ze werken met DHL.

Goeie producten, mooie prijs, snelle levering.

Tja een negen van mijn kant en waarom eigenlijk geen tien. De reden hiervoor is dat ik hier voor de eerste keer had besteld. Mijn bestelling binnen 24 uur geleverd gekregen en voor een mooie prijs precies wat ik nodig had. Bedankt, als de volgende levering weer zo goed is geef ik een tien.

Super snel geleverd

Top producten voor een scherpe prijs

Ruime keus

Veel keuze en snelle levering.

Een hele goede ervaring

Pas voor de 1e keer een bestelling gedaan, Maar t bestelde product is van goede kwaliteit ziet er schitterend uit en werd in een overdoos geleverd dus ook nog eens oog voor perfect verzenden ..super tevreden en zou zo weer een bestelling willen doen.. Gr Rob,

top

top, lekkere snelle levering!!!

Snel makelijk en goed op de hoogte gehouden foto,s van hoe het staat met de besteling erg handig weet je gelijk wat ze doen hoe het er uit ziet en andere dag geleverd snelle bezorging

Perfect service! Een compliment!

Ga zo door!

Prima bezorging, slecht/trage klantenservice

Scooterslot gekocht als bundel waarin een kettingslot en schijfremslot zaten. Werd snel en volgens planning bezorgd, wel in een zwaar beschadigde doos, oa door de zwaarte denk ik. Kettingslot was prima, schijfremslot daarintegen niet. Paste niet. Toen ik belde kreeg ik meteen de boodschap dat jullie telefonisch niet bereikbaar waren ivm covid. Per mail nog steeds geen respons mogen ontvangen. Vraag was of ik de volledige bundel of enkel het schijfremslot retour moest sturen. Na geen respons nu dus alles terug gedaan. (Want op de site word gemeld dat na 14dgn de retour niet in behandeling genomen word en door de COVID zijn bezorgdiensten vertraagd). Ook nog een advies; ga weg bij UPS, want om te retouneren moet je ver weg voor een professioneel punt. Anders moet je bij een wildvreemde, vaak 12 hoog in een flat, aanbellen! Niet erg klantvriendelijk! Dus nu voor €7,25(!!!) de sloten retour gedaan. Erg jammer en geen fijne ervaring helaas. Vriendelijke groet, Renée Vink Voorend.

klasse

gewoon goed

Alles keurig geregeld

Motorslot besteld. Conform toezegging geleverd en regelmatig updates van de voortgang. Hier kunt u dus gerust bestellen.

Niet de volgende dag geleverd zoals vermeld op de website.

Matig

Keurig en snel geleverd!

Hoewel ik rekening hield met vertraging vanwege Corona werd mijn bestelling in één dag geleverd! Een compliment waard wat mij betreft.

SUPER !!!

Supersnelle service en netjes bezorgd. een topvoorbeeld van een online winkel

super

Ik kreeg snel wat ik wilde voor een mooie prijs

Makkelijk online te bestellen Stap voor stap op de hoogte gebracht Uitstekend product Snel geleverd Keurig verpakt

Goed op de hoogte gehouden, snelle levertijden!

prima en de levering was ook op tijd

Besteld en alles kwam op tijd .

Goede kwaliteit, snelle levering!,

Item zoals afgebeeld en precies wat ik er van had verwacht!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam