snel geleverd prijs/kwaliteit top!

snelle levering en de prijs/kwaliteit is top! ik zou deze winkel bij bekenden aanraden!

23.30 besteld, volgende dag 15.00 ontvangen. Topppzaak

Prima slot voor goede prijs. Heel snel geleverd.

Vinz Dinara ART4 schijfrem slot gekocht voor mijn motor. Slot is niet duur en werkt prima. Komt met hoesje en herinneringskabeltje. Duidelijke website en snelle levering. Ben helemaal tevreden.

Onbereikbaar

Goede sloten, maar zijn telefonisch niet bereikbaar en er wordt niet op mail gereageerd ! Zeer slechte service wat je zelfs in coronatijden niet verwacht !

Snelle levering, correcte prijzen !

Snelle levering, correcte prijzen !

Prima slot, snelle levering.

Het slot is precies zoals aangegeven op de site. De levering ging heel vlot.

Goede prijzen en snelle service: wordt altijd de volgende dag geleverd.

Goede prijzen en snelle service: wordt altijd de volgende dag geleverd. Ondanks gewicht géén transportkosten is ook een pré.

Afspraak prima nagekomen

Super snelle levering en service!

Keurige service en snelle levering! Volgende dag al in huis!

Prima prijs en volgende dag bezorgd

Was goedkoper dan bol.com en gratis bezorging

Goed geregeld

Fijn zaken doen.

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle service!

Ik werd prima op de hoogte gehouden van de verzending, dezelfde nacht nog kreeg ik een foto (!) van mijn product dat klaar was voor verzending, erg leuk. Super snel in huis!

Perfecte service

Voor 24.00uur besteld en ook echt de dag erop geleverd. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Top

Goede kwaliteit voor een perfecte prijs

Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs!

prima, snel geleverd.

Slot is zoals beschreven en als ik verwacht had. Snelle levering en een goede prijs.

Slecht

Telefonisch niet bereikbaar, twee e-mails gestuurd, geen reaktie. Pakbon mist bij bestelling, nieuw slot besteld maar is beschadigd.

Duidelijk en snel

Klantvriendelijke website met voldoende en duidelijke productbeschrijving. Snelle levering.

Snelle levering en precies zoals de beschrijving

Helemaal goed

Hele snelle levering

Snelle levering en voldoet aan mijn verwachting.

Goed geregeld en snel.

Net bedrijf goed en snel

Goede kwaliteit en service

Heel goed service en kwaliteit van Sloten speciaal zaak . Dank u wel .

bestellen gaat vlot tot goed, klantenservice niet bereikbaar

Eerste slot volgende dag geleverd, maar was niet in orde ( sleutels komen niet altijd 'rond'). tot nu toe nog geen bericht gehad op mijn klacht/ email, en dat was nodig ivm het retour zenden Bellen kan ook niet meer met deze firma... tweede slot zou volgende dag komen maar werd 2 dagen later. Slot was wel OK. Ben benieuwd of ze de terugzendkosten durven af te trekken. Anders volgende keer maar een andere zaak proberen.

Super snel geleverd

Binnen 24 uur mijn bestelling binnen gekregen,naar alle tevredenheid.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam