Snel en goed

Gekregen wat ik wilde op een snelle wijze

Een zeer goede winkel. Een zeer goed slot 4 sterren voor een eerlijke prijs. Zeker een aanrader

Blij met 2e keus

Na het ontvangen van onze eerste goedkopere keuze, waren we niet zo blij met de bediening/sleutelmechanism. De retourprocedure op gestart en alles keuring retour gehad. Daarna naar volle tevredenheid het duurdere en betere slot besteld.

Uitstekende service

Precies zoals beloofd. Bezorgd op tijd en product voldoet helemaal aan de omschrijving op de website. Goed geholpen dus en, niet onbelangrijk, voor een hele goede prijs!

Vlot geleverd en degelijk slot

Makkelijk te gebruiken slot. Vlot geleverd.

Aanvankelijke stroperig contact, uiteindelijk heel fijn geholpen!

Na aanvankelijk moeizaam in contact te kunnen komen met slotenspeciaalzaak uiteindelijk heel vriendelijk en adequaat geholpen. Het slot ook goed ontvangen en helemaal tevreden

Zelfs een halve ster is een halve teveel!

Net zoals hieronder vermeld: Slotenspeciaalzaak is niet bereikbaar per telefoon en reageert niet. Na 9 dagen dan eindelijk een standaard antwoordje waarin men vraagt voor foto's van de ontvangen doos. Een lege doos. Aangezien ik een lege doos ontving ipv een gevulde met een slot in twv 108 euro. Boeit me niet dat het bij het postbedrijf dan wel bij hun zolderbedrijfje zelf werd gestolen. Ik wacht intussen al 12 dagen op mijn slot. Mag ik jullie er even op wijzen dat JULLIE aansprakelijk zijn voor verlies, diefstal, beschadiding en niét het postbedrijf?! Hoe ***lig het ook mag klinken. Sindsdien opnieuw geen reactie meer terwijl ik dit slot nodig heb voor de verzekering van m'n nieuwe e-bike. Moet ik nu werkelijk nog een nieuw, duur exemplaar kopen om dan uiteindelijk 2 identieke sloten te hebben? Van service is hier helemaal geen sprake! Een serieus bedrijf had me al lang een nieuw exemplaar toegestuurd aangezien het overduidelijk is dat ik een lege doos ontving! Hoe verklaar je anders dat de track&trace zélf al aangeeft dat de zending slechts 260gr woog terwijl het een slot betreft van 2,347kg! Moet ik er een soms een tekeningetje bij maken vooraleer jullie het begrijpen? Je kan ***len van covid dit, covid dat maar een minimum aan klantenservice was wenselijk geweest maar zelfs dàt is er niet. Aangezien jullie elke dag mails kunnen lezen om bestellingen te verzenden; dan hebben jullie zeker en vast ook de mails gelezen betreffende klachten. Maar ja... de centjes hebben jullie al binnen dus als klant zijn we jullie niets meer waard!!! Geen nieuw slot tegen eind deze week is gegarandeerd een officiële klacht via m'n advocaat. Als je je niet aan de regels kan houden en nog nooit van service heb gehoord, doek dan jullie handeltje maar op. Om pisnijdig van te worden!!!

ontevreden

Ik heb 4 weken op mijn fietsslot Moeten wachten terwijl de website zegt dat hetzelfde slot nog steeds binnen 1 dag geleverd kan worden. Per mail en telefoon zijn ze onbereikbaar. De voicemail legt schuld bij de vervoerder. Zeer onterecht want dhl bezorgt andere online bestelde pakketjes wel netjes op tijd bij ons. Uiteindelijk ontvangen en kleine korting ontvangen voor t lange wachten. Wel netjes.

Snel geleverd. Goed slot. Niet duur.

pakket komt niet aan en bedrijf is onbereikbaar

Wat een ontzettende ballentent dit. Op 13-5 een bestelling gedaan met de belofte morgen in huis, vandaag op 23-5 nog steeds niet geleverd. De telefoon heeft het bedrijf uitgezet, op geen enkele email wordt gereageerd. Online annuleren kan niet. Dit bedrijf verdient het om snel om te vallen met zulke slechte service. Uiteindelijk reageerde slotenspeciaalzaak nadat ik heb had gemaild met de mededeling dat ik slechte reviews ging schrijven. Vervolgens het geld van de bestelling gecrediteerd gekregen omdat het pakketje spoorloos blijkt te zijn. Er is mij meerdere malen gevraagd om mijn review aan te passen. Gereageerd op mijn email werd er vervolgens pas weer na een ruime week. Reviews zijn erg belangrijk voor dit bedrijf. Wellicht zou slotenspeciaalzaak beter wat oproepkrachten in kunnen huren om de snelheid van het klantcontact te verhogen.

Slechte levering en klantenservice

Onlangs een bestelling gedaan. Ze hadden het huisnummer verkeerd overgenomen van de bestelling op de verzending waardoor het niet aangekomen is en door DHL retour is gestuurd. Slotenspeciaalzaak is niet bereikbaar per telefoon en reageert ook niet op onze mails. Doordat het pakket terug gestuurd is door dhl wel mijn geld terug gekregen maar met aftrek van 4 euro administratie kosten. Ze hebben niet eens de moeite genomen om op mijn mail te reageren en het slot naar ons juiste adres te sturen. En nog eens 4 euro ingehouden.

Zowel mijn bestelling alsook de levering verliep zoals beschreven ! Een aanrader.

Top service en perfecte prijs

Snel bezorgt en heel tevreden over de kwaliteit

zeer slecht

na het insturen voor reparatie van een doublelock container lock ben ik het slot al maanden kwijt na veelvuldig bellen en mailen heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen bericht van de sloten speciaal zaak of van doublelock het is een zeer duur container slot en ik had wel wat meer service van de verkoper verwacht in afwachting van mijn slot. ze zeggen dat ze mij niet kunnen mailen maar de factuur voor het slot is toen wel goed in mijn mailbox gekomen??

Top kwaliteit

Na bestelling geplaatst te hebben slot binnen 1 dag dit al in huis . Goede snelle levering .

prima verpakt en snelle service

komen na wat ze beloven

Prima service, snelle levering

Slot besteld, snelle levering en goede prijs

Snelle levering. En fijn telefonisch advies gekregen.

Slecht! Belofte op de site wordt niet nagekomen en slechte klachtenafhandeling

Ik koos voor jullie vanwege vandaag besteld morgen in huis. Dit klopte totaal niet! Ook had ik een klacht welke slecht afgehandeld is. Er werd mij verweten dat ik het slot niet eerst had ingespoten wat volgens jullie altijd wordt geadviseerd. Ten eerste heb ik totaal geen advies gekregen. Toen het slot het niet deed heb ik eerst naar een oplossing gezocht op jullie site en precies gedaan wat er gezegd werd. Dit hielp totaal niet. In tegendeel het slot functioneerd nu helemaal niet meer. Toen heb ik jullie een klacht gestuurd waarna ik dus verweten werd dat ik niet eerst het slot ingespoten had. Ik moest maar een filmpje sturen van wat er mis was. Ik had dit al duidelijk uitgelegd. Er gebeurd niks en de sleutel kan er u zelfs niet meer helemaal in. Hoe kan ik daar in vredesnaam een filmpje van maken! Hopelijk wordt dit alsnog opgelost.

Top keurige service bedankt

Netjes en snel geholpen

Mijn ART5 slot was binnen een maand kapot gegaan. Waarschijnlijk was er iets gebroken in het slot. Ben door Hilde en Lobke van Slotenspeciaalzaak.nl heel netjes geholpen. Inmiddels staat de motor weer netjes op slot :-)

uitstekend

keurig product tegen een goede prijs. prima kwaliteit en keurig verzorgd verstuurd.

In één keer goed

En een hele goede snelle levering èn feedback van het proces. . .

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam