Precies wat ik wilde

goed,snel, prima verpakt

Snel geleverd, top.

Zeer goede sloten tegen een hele scherpe prijs.

Ik had sloten nodig voor 2 E-bikes (voor mijn vriendin en mijzelf). De verzekering eiste dat ik daar gekwalificeerde sloten voor moest kopen. Top geslaagd bij de Slotenspecialist en ook nog eens geen verzendkosten; werd prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling!!!

Uitmuntend

Snelle service en het sleutelkluisje is perfect.

Nooit meer

Een beugel slot voor mijn scooter gekocht binnen 1 maand moest ik mijn slot laten slijpen nij een garage ik kon het slot niet meer open krijgen met mijn sleutel.

Prettige Service

Ze hebben alle moeite genomen om mijn probleem op te lossen. Heel erg bedankt hiervoor!

Het ging niet goed,sleutelkastje kregen wij niet open.

Hij is stuk, wij konden hem niet open krijgen toen wij het moesten gebruiken.Hebben hem daarom hem open moeten breken, en een nieuwe geplaatst.

Goede prijzen en snelle verzending

Gewoon zoals het moet. Overzichtelijk website, goede prijzen en snelle verzending.

Goeie service

Ben der blij mee

Alles super

Hartelijk dank!

Snelle bezorging, lage prijs, goede kwaliteit

TOP

Niet echt iets aan te merken. Snelle service, alleen mag er iets meer verpakkingsmateriaal in de doos. Maakt niet veel uit met een slot, maar wel fijn als het product met verpakking helemaal heel aankomt

Na bestelling vlotte levering, alles prima in orde.

Ruime keuze goede omschrijvingen op site. Makkelijk bestelproces. Vlotte levering.

Uitstekende service.

Ik zocht een goed slot voor mijn scooter, na wat surfen wederom uitgekomen bij Slotenspeciaalzaak.nl en gevonden wat ik zocht voor een prima prijs en het slot werd snel geleverd. Goede website, prima productomschrijving en prima service.

Gewoon goed!

Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle levering.

Efficiënt Correct en snel

Snel, efficiënt en correct en product conform omschrijving netjes afgewerkt. Service 👍

Snel en goed

Prima artikel en een geweldige levertijd

Super, goed spul en duidelijk weergegeven.

Alees klopt wat ze zeggen.

Heel snel , prima gekomen!

Top.

Snelle levering, product zoals omschreven en overzichtelijke site met veel opties

Alles naar wens afgehandeld

Gedaan wat er beloofd was

Super goede producten en snelle levering ,

Na een goede vergelijking van diversen sloten voor mijzelf een keuze kunnen maken , de sloten waren zeer goed verpakt , en het product werd de volgende werkdag geleverd , een echte aanrader .

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Super.

Zeer goede service,had een voor mij verkeerd slot besteld en niet goed terug gestuurd,maar na een paar dagen later kreeg ik toch een Mail,en het factuurbedrag stond een dag later op de rekening. Volgende slot zeker weer.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam