Super service

Snelle service, zowel online als levering. Product is ook erg goed!

Prima webshop

Het was goed!

Goed geholpen!

Tevreden

Slot had helaas wat problemen. Wel stevig en goed slot! Goede service, krijg een nieuwe toegestuurd.

Het slot bevalt uitstekend!

Netjes binnen 2 werkdagen bezorgd. Goed verpakt en een prima slot!

Snelle en goede levering.

Zwaar maar beveiligd

Zwaar maar beveiligd

kan beter

Ik was opzoek naar een scooterslot op een website die de volgende dag geleverd zou worden. Nu was slotenspeciaalzaak zo'n website. Helaas is mijn bestelling de volgende dag niet geleverd en kreeg ik hier pas laat in de avond bericht over. Zonde dat ik de hele avond thuis heb gewacht voor iets wat pas de volgende dag binnen komt...

sneller levering met vraagtekens

snelle en goede levering alleen jammer dat het ART2 slot GEEN slotnummer bleek te hebben waardoor ik hem, met de fiets, als goedgekeurd slot bij de verzekering kon registreren en daarom NOG een ander, ART2, slot, met slot/sleutelnummer, heb moeten. aanschaffen Verder tevreden

Alles keurig en verzorgd op tijd.

Zeer goed!

Snelle service en goed slot!

Goed en snelle levering

Mooie duidelijke website, snelle levering

Levering helemaal top retour een ramp

Als je het product besteld krijg je het gevoel of je een hele fijne vakantiebestemming heb geboekt alles wordt geregeld tot in de puntjes dus voor levering niets anders dan respect en 10 punten. Als Je een product hebt besteld wat je retour wil sturen Dan mogen ze echt nog even bij Coolblue in de les echt een ramp retourkosten zelf betalen en je kunt dagen gaan zitten wachten of het wel retour gaat of het wel ontvangen is en mogelijk of je je geld terug gaat krijgen

slot slecht

Helaas dus maar 1 ster omdat het slot gewoon na een week al niet meer open of dicht te doen was, slot spray/vet gekocht. Helaas hielp dit ook niet het slot dus gewoon echt slecht. Bezorging was heel snel en veel keus.. dat was fijn. Maarja heb er nu alsnog niets aan en toch bijna 30euro betaald. Erg zonde helaas had ik geen profiel aangemaakt en mails niet bewaard dus waarschijnlijk kan er niets mee gedaan worden. Dom van mijzelf.

Super snel geleverd

Supersnelle service en levering

Besteld, betaald en de volgende dag geleverd, snelle, nette service en goed slot.

Goed en snel geleverd

Een goede website overzichtelijk en eenvoudig artikelen te bestellen

Zou zaterdag geleverd worden, stond in email maar werd maandag.

Werd maandag gevelerd in plaats van zaterdag. Email stond zaterdag.

Verkeerd slot besteld

Ik heb een scooter slot bij jullie besteld Maar is helaas de verkeerde.. Heb helaas ook geen bon of doos meer.. Wel heb ik een mail van de bestelling Gr Caroline

Genoeg keuze, scherpe prijzen en snel geleverd

Goede informatie te vinden op de site. Hierdoor de juiste slot aangeschaft voor mijn scooter. Snelle bezorging helemaal top

Goede beschrijving en vlot geleverd

De producten voldeden aan de beschrijvingen en het werd snel en goed verpakt geleverd!

Top service!

Door mijn eigen wispelturigheid heb ik helaas twee keer een bestelling retour moeten sturen. Het lag zeker niet aan de kwaliteit van de producten maar juist aan mijn persoonlijke voorkeur. Ik besloot dat ik toch iets anders wilde. De tweede keer viel de bestelling buiten de zichttermijn en daarom zou een retour niet meer mogelijk zijn. Toch kon ik de NIET GEBRUIKTE producten terugsturen bij hoge uitzondering. Ik was hier erg blij mee en ga zeker iets anders bestellen. Uiteraard blijf ik dan bij mijn besluit. Samengevat: begripvolle klantenservice, goede communicatie en uitstekende producten. Super tevreden klant!

Uitstekende service

Uitstekende service