Goedgekeurd slot

Ik kan alleen maar positief zijn in mijn oordeel. Dit bedrijf doet wat het belooft. Geleverde bestelling ook zeer naar mijn zin.

De bestelling was snel binnen

Alles ging zoals verwacht

Lekker snel goede site

Alles is snel en keurig geregeld.

goede snelle service en prima kwaliteit

goede snelle service en prima kwaliteit

Aaaa

gewoonweg een voorbeeld voor veel zaken

ik heb de laatste tijd nogal wat besteld online, onder de noemer voor 23:59 besteld morgen in huis. er is er maar 1 die zijn woord is nagekomen en dat zijn jullie. er kunnen veel online winkels veel van jullie leren!!!! hieronder vragen jullie of we jullie aanraden, er staat een optie yes en no. helaas zijn jullie de optie Hell Yeah!! vergeten :-)

In een woord "goed"

Goed en stevig slot. Kan dit aanbevelen, goede snelle levering van de slotenspeciaalzaak.

Mooie website en goede producten

Retourzendingen gaat niet best allereerst moet men betalen voor retourzending, en als je het doosje open zou moeten houden omdat anders het ALARM afgaat tijdens het transport wordt er DIRECT 25% ingehouden van het aankoopbedrag dit vind ik absurd er zou veel beter gecontroleerd mogen worden alles was echt onbeschadigd ook de verpakking was gewoon heel foto's heb ik ervan gemaakt voordat het de doos inging.

Heel professioneel en betrouwbaar

Perfect.

Uitstekende service!

Snelle reactie toen de next day bezorging niet gehaald werd. Uiteindelijk keurig afgehandeld.

Goede prijs, goede levering

Slot besteld voor een hele goede prijs, werd prompt geleverd en voldoet kwalitatief ook aan wat er op de site stond.

Duidelijke site en snelle levering

Je kunt rustig uitzoeken welk slot je wil hebben, goeie prijs kwaliteit! En juiste snelle levering, door track en trace goed te volgen.

Top!👍🏻

Top👍🏻

Zeer snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk bestellen, duidelijk foto wat je ziet is wat je krijgt. Ze houden je goed op de hoogte van order status.

Zeer betrouwbare webshop en snelle levering!

Niets op aan te merken

Snelle levering, artikel goed verpakt. Kortom geen enkel minpunt!

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

Pluspunten

Snel, goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

Pakket werd op tijd verstuurd en ontvangen

Pluspunten

Snelle levering. Prima prijs

Geen bevestiging email gekregen van jullie of de bezorgers van het pakket.

Pluspunten

Duidelijke site, tevens vriendelijke prijzen, en snelle levering

Geen, vooral zo doorgaan .

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam