Pluspunten
Snelle en goede afhandeling
Pluspunten
Top slot en snel geleverd 5*
Pluspunten
goedkoopste die ik kon vinden snelle levering keurig volgens afspraak. Ga zeker vaker bestellen
Pluspunten
Snelle levering. Zeer tevreden met mijn bestelling Abus slot Iven.
Pluspunten
Goed product snelle levering toppie ga zo door.
Pluspunten
Ik heb mijn review aangepast, na gebruik van de ruilservice. Ik ben uitstekend geholpen.
Pluspunten
Goede producten, degelijke verpakkingen, razendsnelle bezorging!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Keuze is enorm, levering stipt en goed met Post.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering. Je wordt prima op de hoogte gehouden van je bestelling.
Pluspunten
Goede prijs,zeer mooie duidelijke site en snelle levering
Pluspunten
Er was onduidelijkheid over de reminderclip. het bleek iets anders te zijn dan de klantenservice en ik dachten. na melding hier over kreeg ik uit coulance de gewenste reminderkabel toe gestuurd. top service.
VerbeterpuntenVoor nu: geen.
Pluspunten
snelle service en duidelijkheid over ophalen.
Verbeterpuntenop dit moment niet.
Pluspunten
Duidelijke site, prima prijzen en snelle en correcte levering. Voortgang bestelling wordt duidelijk gecommuniceerd. Een foto van mijn bestelling die klaar ligt voor verzending in de mail, dat had ik nog niet eerder gehad.
VerbeterpuntenGeen tips.
Pluspunten
Super snelle levering en betrouwbaar bedrijf!
Pluspunten
Ruim aanbod, geen bezorgkosten en toch niet duur. Goede informatie bij producten
Pluspunten
goede prijs kwaliteit, snel bezorgd....prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Echt enorm goede ervaringen met Slotenspeciaalzaak.nl Goed assortiment, goede en overzichtelijke website, je wordt goed op de hoogte gehouden van het leverproces en supersnelle levering. Veel sloten hier gekocht. Grote klasse!!
VerbeterpuntenGeen. Ga vooral zo door!
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam