Pluspunten
Zeer overzichtelijke website. Levering de volgende dag.prima voor elkaar.
Pluspunten
De Basketpic die ik ontving was een super leuke update!
VerbeterpuntenEr zijn diverse ART 4 muurankers, het verschil in deze prijzen is groot. Naast het merk is het niet totaal duidelijk wat de verschillen zijn tussen de producten. Er worden teveel emails verstuurd wanneer je iets besteld Mail 1 : Welkom Mail 2 : Bestel bevestiging Mail 3 : Ingepakt met Basketpic Mail 4 : Verstuurd Mail 1 en 2 kunnen samengevoegd worden en mail 3 en 4 eigenlijk ook;.
Pluspunten
Goede en snelle levering!
Pluspunten
Makkijk te vinden op Internet en een impossante assortiment aan sloten.
VerbeterpuntenDe bevestigins email iets eerder versturen het duurde een paar uur voordat ik deze had ontvangen en dan bekruipt je het gevoel van klopt het wel?
Pluspunten
Veel kennis over de producten die ze verkopen. En hebben een erg ruime assortiment.
Pluspunten
1e keer een caravanslot besteld. Na bestelling kwam bericht dat slot niet meer leverbaar was. Netjes keuze om order aan te passen of om te annuleren. 2e keer motorslot met ketting besteld. Bestelproces keurig gemeld en snel bezorgd. Daarnaast zijn prijzen concurrerend.
Pluspunten
Betrouwbaar, snel, accuraat
Verbeterpunten-
Pluspunten
Voordelig een slot aangeschaft. Netjes binnen korte termijn thuis afgeleverd. Prima dus.
Pluspunten
Zeer duidelijk, veel keus en een snelle levering!
Pluspunten
Positief verrast door de foto van het product 'klaar voor verzending' ontvangen per e-mail. Het heeft eigenlijk geen echte waarde, maar was tóch leuk om the krijgen! Levering (zoals beloofd) volgende dag rond lunchtijd: Geweldig!
Pluspunten
Snelle levering scherpe prijzen groot aanbod
Pluspunten
Het wordt geleverd, en optijd
VerbeterpuntenDe hoes die eromheen zat was ooit vast zodat het niet bewoog maar die pinnentjes onbrak bij 1 kant zat alleen een gat in en de andere kant was het kapot
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke site, duidelijke en uitgebreide product informatie. Veel keuze. Snelle levering.
VerbeterpuntenTip; Verdere info rondom art4/art5 / verzekering regels /tips heb ik elders opgezocht; dat zou in deze website opgenomen kunnen worden.
Pluspunten
snelle bezorging
Pluspunten
Duidelijke website, goede productomschrijvingen, goed advies, veel producten op voorraad, goede prijs, snelle levering.
VerbeterpuntenEr zou een gratis sleutellabel bij mijn bestelling zitten, deze zat er echter niet bij. Geen ramp, kan gebeuren natuurlijk. Geen echt minpunt dus.
Pluspunten
Ik kan niet veel meer dan tienen uitdelen. waarom?: De site is zeer helder, producten zijn zeer eenvoudig te vinden en voorzien van alle detail informatie die je je als consument kunt wensen. Communicatie en snelle correcte verzending verliepen uitzonderlijk goed. Indien een volgend product nodig zal ik zeker deze site weer bezoeken maar heb de site ook aanbevolen binnen mijn familie/vrienden kring.
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam