Pluspunten
Fijn! Eindelijk weer een bedrijf dat doet wat ze beloven op hun website! Snelle en juiste levering. Tijdens de leveringsprocedure word je keurig op de hoogte gehouden, met zelfs een foto van je pakketje. Erg leuk. Ik kom hier zeker terug.
Pluspunten
Enorm snelle levering, in de korte tussentijd veel info over de status van de bestelling inclusief een foto van het product dat klaarligt voor verzending!
Pluspunten
Leuk dat je een fotootje krijgt van het product wat je hebt besteld wat klaar ligt om verzonden te worden. Hele snelle levering en goede prijzen!
Pluspunten
Snel en keurig geleverd. Super gecommuniceerd
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenIk mis een handleiding/beschrijving bij een geleverd product. Een grondanker voor de motor. Heb op YouTube een filmpje gezocht van een vergelijkbaar grondanker om te zien hoe deze gemonteerd wordt.. dat kan makkelijker denk ik.
Pluspunten
Supersnel geleverd, scherpe prijs, mooi product.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima website en makkelijk kunnen bestellen. Snelle levering de volgende dag.
VerbeterpuntenSchakel slot was goed alleen het slot zelf is (ogenschijnlijk) niet van gehard staal en aanzienlijk zwakker dan het slot zelf.
Pluspunten
100 dagen ruilgarantie
Pluspunten
Retour snel geregeld
VerbeterpuntenIk heb telefonisch contact gehad Ik vond de aanwoorden niet voldoende
Pluspunten
VerbeterpuntenRetourzending wordt niet volledig vergoed, na meerdere emails hierover is het na bijna 2 maanden nog niet geregeld.
Beste, Bedankt voor je review! De verzendkosten zijn bij ons gratis. De retourkosten zijn daarom voor eigen rekening. Mocht er iets mis zijn met het artikel, komen deze uiteraard te vervallen. Je kan dan contact met ons opnemen. Mocht je nog vragen hebben horen we het graag. Team Diverzus
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke omschrijving Mooie producten Ruime Keuze Handig en snel retoursysteem Gratis verzenden en retouren
VerbeterpuntenGeen, het is een super bedrijf!
Slechte ervaring met Post.nl. Deze drukte een zeer negatieve stempel op de levering van mijn pakket. Levering zonder vereiste handtekening of een andere vervoerder.
Pluspunten
Vlot geleverd, netjes verpakt. Filmpjes over de sloten op YouTube zijn erg duidelijk.
Pluspunten
Wat heel goed is aan dit bedrijf is dat als je voor 22:00 besteld dat je het volgende dag thuis krijgt
VerbeterpuntenIk heb geen vebeterpunten voor dit bedrijf ze zij heel goed bezig zeker dn aanrader voor iedereen
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam