Pluspunten
Vorige slot paste niet doordat 1 spec niet stond vermeld op de site en ik aannam dat het wel goed zou zijn. Retour zenden en terugbetaling gingen vlot, conform stukje op de site. Dus wordt er gedaan wat er is beloofd
VerbeterpuntenVooralsnog geen tips, Ik ben tevreden
Pluspunten
Doen we ze zeggen
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenSpijtig, het muuranker lijkt gebruikt te zijn of alleszins beschadigd. De verf is er deels af en er zijn slijtagesporen. Gelukkig gaat het om een anker voor buiten en hecht ik hier weinig belang aan.
Pluspunten
Snelle levering, mooi product, breed assortiment.
Pluspunten
Pluspunten
Netjes verpakt en het juiste product afgeleverd.
VerbeterpuntenHet was niet de volgende dag in huis maar de dag erna. Stond op uw site anders.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Kwalitatief prima materialen en uitstekende en betrouwbare afhandeling van twee afzonderlijke bestellingen. Super snelle levering (direct de volgende dag)
Pluspunten
Duidelijke website. Scherpe prijzen en snelle levering!
Pluspunten
Goede prijskwaliteit verhouding
VerbeterpuntenKomen belofte van bezorg snelheid (reken op 2 extra dagen) absoluut niet na. Zijn hier vervolgens ook niet op aanspreekbaar (verschuilen zich achter pakketservice en gaan niet in op de klacht en geven geen excuses).
Beste Branko, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat het pakketje niet op tijd geleverd was, excuses! Wij streven er naar om alle pakketjes de volgende werkdag te leveren. Helaas kan er bij de vervoerder wel eens een vertraging ontstaan. Om deze reden geven wij aan, dat we 95% van de pakketjes op tijd leveren. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag. Team Slotenspeciaalzaak
Pluspunten
Ik raad dit bedrijf zeker aan!!!! Supersnel, goedkoop en supergoede kwaliteit voor je geld.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snelle betrouwbare levering
VerbeterpuntenGeen bericht gehad wat betreft de verzending. Nu slot op de gok opgehaald bij aflever adres. Dit zou wat beter kunnen. Tevens was de doos kapot vanwege het gewicht wat er in zat.Was dus uitkijken met dragen.
Pluspunten
Mijn bestelling werd snel en correct afgehandeld!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel en goed geleverd
Pluspunten
- binnen twee dagen ontvangen ik wilde graag het slot(te kort) omruilen voor een andere abus slot. omdat ik de verpakking moest openmaken om te proberen, kwam ik achter dat het te kort is.daarover heb ik gebeld, werd ik terug verwezen naar de website..iik zou dan 75% van mijn geld zou terug krijgen vanwege openmaken verpakking!!om lange verhaal kort te maken - een toepasselijk woord waardeloos!!!
Verbeterpuntentelefonisch contact heb je niets aan!!!
Beste Milly, Bedankt voor je review. Onze verpakkingen zijn er voor gemaakt dat je deze kan verwijderen en plaatsen zonder dat deze kapot gaat. Indien de verpakking toch kapot word gemaakt, kan het artikel inderdaad niet meer retour. Mocht je nog vragen hebben horen we het graag. Fijne dag!
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam