Pluspunten
Snelle levering Word super op de hoogte gehouden Foto van je gepakte bestelling!
Pluspunten
Goede info op de website, komen de afspraken na: geleverd materiaal, levertijd alles perfect geregeld inclusief notie van pakketbezorging via email. Heel netjes verzorgd en een goede snelle transactie. Ga vooral zo door!!
VerbeterpuntenMisschien het gewicht van sloten vermelden op de website als specificatie?
Pluspunten
Snelle levering tegen scherpe tarieven
Pluspunten
Ik had al eerder het zelfde slot besteld en het beviel zo goed, uitermate degelijk slot en snelle levering ook. Dat is de reden dat ik nog eenzelfde slot heb besteld voor de scooter van mijn zoon.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, blijf zo door gaan.
Pluspunten
VerbeterpuntenCommunicatie rondom een defect product en afhandeling hiervan laat te wensen over. Na enkele maanden nog steeds bezig om mijn geld terug te krijgen
Beste, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag. Team Slotenspeciaalzaak
Pluspunten
Snelle levering en goede produkten
Pluspunten
Goede prijs, duidelijke site, snelle levering.
VerbeterpuntenZorg dat het pakket niet bij de buren wordt afgegeven in de stad. Geen prettig idee dat iemand de kans krijgt om de sleutels te dupliceren. Mijn pakket was ergens in de flat afgegeven bij een poolse medebewoner.
Pluspunten
Op zondagmiddag besteld, zelfde dag ingepakt en verzonden. Maandag ontvangen. Van ieder stap een email, fantastisch. Zelden zo snel en soepel meegemaakt.
Pluspunten
Erg snel en betrouwbaar. Goed slot tegen lage prijs.
Pluspunten
Via online besteld en is prima gegaan en snelle levering .
VerbeterpuntenZou het niet weten was perfect .
Pluspunten
Voldoende assortiment, geode levering, geode communicatie, geode prijs!
Pluspunten
Behoorlijk goede website! Ik kon filteren op kwaliteit van de sloten. Sloten ook iets goedkoper. Leuk dat ik een foto met mand met inhoud kreeg, dan stelt meteen gerust als je voor het eerst in een webshop koopt. Goed dat er veel foto's van de producten op staan. Snelle bezorging, slot in orde.
VerbeterpuntenVolgens mij is het een goed bedrijf. Als ik een verbeterpunt zou moeten noemen: Hoe meer informatie hoe beter: Bijvoorbeeld over zware sloten en spaken: ik weet niet of een zwaar slot slecht is voor de spaken van mijn fiets of dat die spaken dat goed moeten kunnen hebben? En is het ene slot veel gemakkelijker en sneller (misschien zelfs met 1 hand?) te bedienen dan het andere slot?
Pluspunten
Snelle levering en een foto van je gekochte producten bij het inpakken.
Pluspunten
Duidelijke site en concurrerende prijzen
Pluspunten
Goede omschrijving van het product. Het leuke is. Op dat moment dat de order verwerkt wordt, sturen ze vast een foto van het product.
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke site, scherpe prijzen, snelle levering
VerbeterpuntenGeen idee...
Herengracht 338