Pluspunten
Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de status van je bestelling, en de bezorging was supersnel
Pluspunten
De lever tijd vind ik heel snel en goed Ze lieten mij ook een foto zien dat mijn product wordt verzonden en dat ik het echt kon vertrouwen .
VerbeterpuntenHeb ik niet echt
Pluspunten
Bestelling is vlot en netjes afgewerkt. Goed aangekomen, alles prima!
Pluspunten
alles is goed gegaan
Pluspunten
Gemaakte afspraken worden na gekomen
Pluspunten
Snelle en nette service. Goed verpakt. Goed product. Je krijgt wat je ziet
Pluspunten
Supersnelle levering en zeer overzichtelijke website!
VerbeterpuntenZijn er niet.
Pluspunten
VerbeterpuntenNa een probleempje telefonisch contact gezocht...belooft dat het werd uitgezocht en dat ik terug zou worden gebeld..nooit gebeurd..slechte zaak
Beste Carolien, Ik heb van mijn collega te horen gekregen dat ze je heeft proberen te bereiken eergisteren, maar dat ze geen gehoor kreeg. Ze gaat het vandaag nogmaals proberen, zodat deze zaak zo snel mogelijk kan worden opgelost! Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Slotenspeciaalzaak.nl
Pluspunten
Snelle levering. Scherp geprijsd.
Pluspunten
goedkoop, vlotte levering, prima slotje (had hiervoor dezelfde, maar is door iemand helaas weggegooid.
Pluspunten
Snel en goed. Duidelijke site, de verzending is prima te volgen, met zelfs een foto van de bestelling.
Pluspunten
Snelle levering en betrouwbaar
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle en goede service. Fijne uitleg van de verschillende sloten.
VerbeterpuntenDeze koers blijven volgen, erg goed!
Pluspunten
een overzichtelijke website. snelle levering. je word continu op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, iets wat ik prettig vind
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
supersnelle levering ! goede service na verkoop ! een aanrader !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
perfect spul mooi op tijd geleverd
Verbeterpuntenalleen maar top 10+
Herengracht 338