Pluspunten
Eind van de middag besteld, volgende dag in huis.
Pluspunten
Erg snelle levering
Pluspunten
Goede omschrijving van het product. Alle details inclusief gebruiksaanwijzing zijn aangegeven.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering! Duidelijke website, goede informatie erbij.
Pluspunten
Wordt heel snel bezorgd.
VerbeterpuntenSlot is voor mijn scooter erg onhandig, te groot. Is mijn eigen schuld. Er zit geen papier bij voor de verzekering dat het slot goedgekeurd is. Terwijl ik voor de verzekering een ART 3 of 4 slot moet hebben. Het zou fijn zijn als dit alsnog geregeld kan worden.
Pluspunten
Snelheid van levering en goede communicatie over bestel- en leveringsprocedure
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Komen beloftes na.
VerbeterpuntenIets wat goed is hoeft niet verbeterd te worden.
Pluspunten
Zeer snelle levering en mooie aanbiedingen.
Pluspunten
Ik ben heel tevreden met bestelde product Er wordt heel snel geleverd.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle goede levering!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle service, uitstekende kwaliteit, en een stuk goedkoper dan de slotenboeren in Amsterdam. Kortom: by far de beste slotenzaak in Nederland! Ik kan iedereen aanbevelen hier een slot te kopen!
Pluspunten
Goed slot
VerbeterpuntenStond voor XX:XX besteld is morgen in huis en kreeg na 3 weken een mail dat het product niet voorradig is.
Beste Rogier, Je hebt helemaal gelijk op dit punt. Je bent helaas voor jou, 1 van de 10.000 bestellingen, die wij jaarlijks afhandelen, die ertussendoor glipt en niet op tijd zijn bestelling geleverd krijgt. Als het goed is, heb je een korting ontvangen op je product ter compensatie. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Slotenspeciaalzaak.nl
Pluspunten
Goedkope sloten, relatief snelle levering (mits geluk met de PostNL).
VerbeterpuntenCommunicatie kan sneller, het is net of mevrouw alleen in de avond achter de pc zit om bestellingen door te zetten. Aftersales/ RMA/ garantie is om te huilen, ik krijg geen of slecht bericht en afspraken worden niet nagekomen. Iedere keer krijg ik bericht, maar dat is pas na actie van mijn kant. IK RAAD DEZE ZAAK NIET AAN!!
Beste Dennis, Dit vind ik erg vervelend om te horen! Echter begreep ik van mijn collega dat de zaak inmiddels is opgelost. Ik hoop dat wij bij een eventuele volgende bestelling kunnen bewijzen dat wij er alles aan doen om onze klanten blij te maken. :) Met vriendelijke groet, Slotenspeciaalzaak.nl
Pluspunten
Letterlijk binnen 12 uur zat het slot op mijn fiets, gisteravond of kwart voor 11 besteld en vanmorgen om half 11 afgeleverd. Binnen een paar minuten gemonteerd dus echt binnen 12 uur besteld en gemonteerd. Top service! Ik ben ondertussen heel nauwkeurig op de hoogte gehouden van de status van mijn order.
Pluspunten
Duidelijke presentatie, grote keuze ,voorkomend.
VerbeterpuntenZou niet weten.
Herengracht 338