Pluspunten
Zondagavond een muuranker besteld tegen een concurrerende prijs en de volgende is de bestelling bezorg; klasse !
Pluspunten
Het on-line bestellen is overzichtelijk en prima in orde!
VerbeterpuntenIk weet dat dit bedrijf er niks aan kan doen wanneer hun bezorg-bedrijf, PostNL te laat mijn zending aflevert. Het zou prettiger zijn als Slotenspeciaalzaak.nl ook zou communiceren wanneer de zending te laat wordt geleverd! Want nu moest ik er achteraan waar mijn zending bleef!
Pluspunten
Snelle levertijd.
VerbeterpuntenAfspraak nog niet nagekomen. 3x over een niet geleverd onderdeel contact gehad.Onderdeel is zoekgeraakt in het magazijn. Er is een compensatie aangeboden die ik heb geaccepteerd. Het staat, nu bijna 3 weken later, nog niet op mijn rekening. Daarover weer een mail gestuurd maar tot op heden nog geen antwoord gehad.
Pluspunten
Zondag besteld maandag in huis dat is wat mij betreft heel snel.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door en hou het vast
Pluspunten
prima en snelle levering, alleen kreeg ik geen track code bericht
Verbeterpuntentrack code bericht
Pluspunten
Leuke foto van het klaarmaken van de bestelling.
Pluspunten
Alles netjes en snel bezorgt.
VerbeterpuntenZou ik niet weten mijn ervaring met jullie is mij goed bevallen.
Pluspunten
VerbeterpuntenSlechte kwaliteit van kettingslot (pro-tect), na 2 dagen gebruikt was de beschermhoes los. verder viel het beschermdopje wat op een hol scherp pijpje zit waarmee je het slot vergrendeld er bij het uitpakken al vanaf, dus duw je nu elke keer op een scherpe rand om het slot te vergrendelen.
Beste Jan, Dit zou inderdaad niet mogen gebeuren. Misschien heeft u een verkeerd slot ontvangen. Ik kan uw bestelling echter niet achterhalen. Kunt u contact met ons opnemen, dan gaan we dit probleem oplossen! Met vriendelijke groet, Slotenspeciaalzaak.nl
Pluspunten
Product snel geleverd
Pluspunten
snelle levering produkt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede kwaliteit, lage prijzen, goede service, snelle levering
VerbeterpuntenDuidelijker communiceren dat retourneren voor eigen kosten is
Pluspunten
Geen verbeterpunten . Besteld volgende dag al in huis,zeer snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, vandaag besteld morgen al in huis.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel zonder gezeur mijn pakketje aan de deur
VerbeterpuntenKon bij mijn bestelling niet aangeven dat mijn bestelling niet bij de buren mocht worden afgegeven.
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam