Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt.
VerbeterpuntenHeb geen slechte ervaring met dit bedrijf
Pluspunten
Snelle levering en goed product
Pluspunten
Zeer scherpe prijs, goede kwaliteit, netjes verpakt, niks te klagen. Ik geef uit principe geen 10-en maar er valt weinig te verbeteren!
Pluspunten
Top snelheid met bezorgen!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle levering, mailtjes wanneer het bezorgt word en dat de bestelling klaar is. Allemaal netjes
Pluspunten
Overzichtelijk webshop, snel en betrouwbaar.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Groot assortiment, prima prijs.
VerbeterpuntenZorg ervoor dat je afspraken nakomt, adverteer niet met voor 23.00 besteld morgen in huis als je dat niet na kan komen. Als ik hier 's morgens een vraag over stel krijg ik pas savonds laat bericht.
Pluspunten
Prima webshop. Snelle levering en goede prijzen.
Pluspunten
Kwaliteit is top
VerbeterpuntenNiet de beste prijs, maar uiteindelijk wel de beste optie
Pluspunten
Toegankelijke website. Snelle levering, keurig verzorgd.
Pluspunten
Zeer snelle levering, en gedetailleerd op de hoogte gehouden van bestelling
Pluspunten
Duidelijke website met een groot assortiment.
VerbeterpuntenGeen. Ga vooral zo door.
Geen groot probleem maar de kleur van het hangslot kwam niet overeen met de afbeelding.
Pluspunten
Speciale containersloten besteld, alles was voorradig en we hadden ze de volgende dag reeds in huis! super degelijk slot en voor een scherpe prijs.
Pluspunten
Makkelijk en snel bestelbaar en supersnel ontvangen. Compliment
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam