Pluspunten
Doet gewoon wat is afgesproken,en heeft in alle bedragen een passend slot.
Pluspunten
Goede informatie en snelle levertijd. gewoon zoals het hoort.
Pluspunten
Alles verliep volgens verwachting, heel leuk was dat ik een mail kreeg dat het bestelde artikel op de foto om te laten zien dat het onderweg was.
Pluspunten
Verast door goede communicatie incl. Foto van bestelde slot!
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenNiet zeggen dat het de volgende dag binnen is als dat niet zo is.
Pluspunten
24 uurs levering, keurig verpakt, geen verzendkosten in mijn geval, vriendelijk en goed geholpen bij telefonische klantenservice
Verbeterpuntendoordat niet direct een bestelbevestiging werd verstuurd was het even onzeker of de bestelling wel goed was doorgekomen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, alles in orde!
Pluspunten
Delivery was amazing, really blazing fast! Prices are good, and icon of notification service email robot (nice woman) is really cool, something that i noticed and was really excited.
Pluspunten
Wat een snelle levering... Perfect!
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenNiets wat ik kan bedenken
Pluspunten
Duidelijke website, goede prijzen, duidelijk aangegeven certificering van de sloten.
Pluspunten
Heel goede service en hulp, hebben mij heel geholpen.
VerbeterpuntenGeen!
Deze webshop ,garandeert bezorging de volgende dag,mits besteld voor 2300 uur. Dit blijkt niet waar te zijn. Maar dat zetten ze natuurlijk neer om klanten te krijgen. Als ze zeggen dat het 3 dagen duurt ,gaat iemand naar een andere winkel. Ik bestel op de 25ste mei . ik moet een email met tracking binnen krijgen,krijg ik niet. ik meld dit. 24 uur later ,komt hij met het verhaaltje; ''oh sorry er zijn een paar orders niet verstuurd''. Komt hij na 24 uur achter. Daarna krijg ik op 26 mei , de orderbevestiging dat het verstuurd is. En in 95% van de gevallen wordt het dan op de volgende dag bezorgd,staat in de mail. Dus dan zou ik het slot op 27 mei binnen moeten krijgen. Hey wat gek.. ik krijg volgens de tnt het slot pas binnen op 28 mei. Ik hou er niet van ,als een webwinkel klanten misleidt ,met mooie beloftes op de site.
Beste Piet, Allereerst onze oprecht excuses voor de vertraging! Het klopt dat wij inderdaad op de website zeggen : voor 23:00 besteld = morgen in huis. Helaas kunnen wij dit in minder dan 1% vd gevallen niet waar maken, doordat wij afhankelijk zijn van een derde partij; PostNL. Helaas behoort u in dit geval tot de 1%. Omdat wij het erg vervelend voor u vinden, willen wij u wel een kortingscode aanbieden voor de volgende aankoop, zodat wij kunnen bewijzen dat wij normaliter wel gewoon de volgende werkdag leveren, indien u voor 23:00 besteld. U kunt daarvoor met ons contact opnemen en dan maken we er 1 voor u aan. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Slotenspeciaalzaak.
Pluspunten
Er was een probleem met de post nl en dat hebben ze geweldig opgelost.
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam