Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering ruime keuze, prima prijzen
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Duidelijke uitleg op de site. Snelle en correcte afhandeling van de bestelling/levering.
VerbeterpuntenVoorlopig geen.
De tijd/dag van verzending is niet via de mail gemeld, het inpakken e.d. wel.
Pluspunten
komt zo belofte na
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
snelle levering van twee naar mijn mening goede producten.
Pluspunten
goede informatie en snel leveren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ze leveren goed spul, voor een mooie prijs en zijn snel met leveren.
Pluspunten
Prijs, snelheid van levering en betrouwbaarheid.
Pluspunten
Top geweldig snelle levering en prijs kwaliteit verhouding prima in orde!
Pluspunten
Super! Nog nooit eerder gezien dat een foto vanuit het magazijn wordt verstuurd met bestelling. Echt cool!
Pluspunten
Snelle levering, goed kwaliteit
Verbeterpuntenverder alles was goed.
Pluspunten
erg snelle levering, uitstekende spullen. Niet te duur
Pluspunten
Erg snelle levering
VerbeterpuntenHeb zitten dube over een aantal sloten Maar dat was achteraf eigenlijk niet nodig Met name over de code voor een extra sleutel voor bij het schijfrem slot van het merk abus € 89,00 en de iets duurdere type Want dat staat daar niet bij beschreven Maar toch die goedkopere gekocht met het gevoel van jammer dan Maar toen het aan kwam zat dat er wel bij Daar ben ik dan ook heel blij mee Hartelijk dank
I found the items cheaper with a little more research, cannot complain about delivery times, have no contact with the staff :)
Pluspunten
super snel geleverd en prijs netjes
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam