Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering op beloofde tijdstip. Tussentijdse communicatie tot levering is prima. Erg fijn voor online bestellingen
Pluspunten
Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail van de verzending en de levering. Goede service, snelle levering!!. Aanrader!!
Pluspunten
Ongelooflijk snelle levering, ze doen wat ze beloven inclusief een foto voordat het opgestuurd wordt. Uitstekend
Pluspunten
Makkelijk en snel bestellen super snelle levertijd aanrader!
VerbeterpuntenPrijs moet afgerond worden
Pluspunten
- Snelle levering - Goedkoop - Foto van de bestelling wanneer deze wordt verzonden - Groot aanbod
Pluspunten
Goede prijs, vlotte en stipte levering
Pluspunten
Top-producten/snelle levering!
VerbeterpuntenDe kwaliteit is slecht
Geachte mevrouw Hu, Zou u ons even kunnen mailen welke kwaliteit u als slecht heeft ondervonden, dan kunnen wij met u tot een oplossing komen! Met vriendelijke groet, Slotenspeciaalzaak.nl
Pluspunten
Snel, makkelijk, toppertje
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering. Tijdens inpakken mail en foto dat product wordt ingepakt maakt klant enthousiast..
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
stevig sloten verkoop
Verbeterpuntenplastic breekt van af van sleutel,is te zwak.na 1 jaar kreeg ik ineens een slot niet meer open.moest de deur forceren.
Geachte heer van Antwerpen, Ik ben bang dat u de verkeerde shop een rating heeft gegeven. Wij verkopen namelijk geen deursloten. Met vriendelijke groet, Slotenspeciaalzaak.nl
Pluspunten
Prima website. Beste prijs. Professionele afhandeling.
Pluspunten
Ik ben blij met de snelle levering en heb totaal geen problemen met het berdrijf ondervonden
VerbeterpuntenIk heb geen tips omdat ik niet veel ervaring heb met het bedrijf maar de levering en dergelijk zijn helemaal in orde!!
Pluspunten
Duidelijke website, zeer snelle levering en goede communicatie!
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam