Pluspunten
Snelle levering duidelijke omschrijving product scherp geprijsd.
VerbeterpuntenOp alle facturen vermelden hoeveel art sterren het product heeft. (Stond niet vermeld op mijn factuur)
Pluspunten
Levering ok
Pluspunten
goede site snelle levering
Verbeterpuntengeen
Goed aangeven dat het bestelde slot, NIET geschikt is voor wielen met spaken. Slot past niet , jammer
geen
Pluspunten
keuzeVeel en de prijs is goed
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Pluspunten
Heb online besteld. Kan niet over alles oordelen
Beste Martina, Bedankt voor je review. We hopen dat je onze service, voor zo ver je kan oordelen, goed hebt ervaren. :) Je mag uiteraard altijd contact met ons opnemen. Team Slotenspeciaalzaak
Pluspunten
Snelle levering, normale prijzen.
Pluspunten
Stipte terugbetaling na retourzending.
VerbeterpuntenCheck op juiste bestelcodes (heb 2x hetzelfde slot moeten bestellen, omdat de verkeerde bestelcode aan een bepaald type slot was gekoppeld).
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en te betalen, gratis verzending en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke site met bijzondere goede omschrijving van de artikelen. Levering snel en uitstekend verpakte artikelen, top!
Pluspunten
Zeer duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Herengracht 338