Pluspunten
goedkoop en snelle levering
Pluspunten
Prima info op de site en inderdaad netjes de volgende dag geleverd. Wat mij betreft een aanrader. Jan
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag, goede prijs en een snelle levering. Dik tevreden over deze zaak!
VerbeterpuntenZou handig zijn als alle maten (dikte vd ketting enz.) al op de site staan.
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
product ziet er goed
Verbeterpuntende bouten die er bij geleverd zijn zijn goedkoop en zeer slecht
Pluspunten
ik had een slot besteld en blijkbaar 2..maar goed ik kon die andere niet meer terug sturen?no body home...belachelijk,nooit iets bestellen daar is mijn tip..
Verbeterpuntenrespect
Geachte heer vd Akker, Wij hebben hier helaas niets van u over vernomen. Uiteraard kunt u een product retourneren. Hiervoor hebben wij een speciale retourformulier op de website. Ik kan verder ook geen eerder communicatie tussen u en ons bedrijf terugvinden. Graag verneem ik van u. Met vriendelijke groet, Claire Bruins
Pluspunten
snel in huis telefonisch te benaderen Zeer goede prijs/kwaliteit!
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen in huis, sneller kan volgens mij niet Goede prijs, en keurig verpakt SUPER
Verbeterpuntengeen enkele
Geachte heer de Langen, Al onze sloten zijn ART goedgekeurd. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd, echter wanneer u niet tevreden bent kunt u het product retourneren.
Pluspunten
snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Werd telefonisch goed te woord gestaan en de bestelde lvering kon de volgende dag gelijk opgehaald worden.
VerbeterpuntenMisschien een duidelijke aan rij route aan geven als je de spullen komt halen.
Bij ART 4 sloten heb ik tot nu toe bij andere bedrijven altijd een officieel zegel gehad ,bij deze sloten niet dus ik twijfel of het wel een echt gecertificeerd slot is. Dan wel een chinese niet betroubare kopie,waardoor na diefstal van mijn scooter er niets uitbetaald wordt.
Geachte heer Teunissen, Een zegel is iets wat door de fabrikant erbij wordt gegeven. Wij krijgen deze alleen van Abus. Echter krijgt u bij de sloten, een ART keuringsnummer, een sleutelcode (staat op het ijzerenplaatje aan de sleutelbos) & een factuur. Dit is voor uw verzekeringsmaatschappij afdoende. Neemt u aub contact met uw verzekeringsmaatschappij op en anders kunt u ze doorverwijzen naar ons.
Als je bij een xena schijfrem slot een reminder adviseert moet je ook wel zorgen dat het past of erop kan.
Pluspunten
Goede beschijving snelle levertijd
Pluspunten
lage prijs en snelle levering een ook nog een goede kwaliteit
Verbeterpuntenheb pas 1 keer iets besteld, dus hier kan ik nog niets over zeggen
Pluspunten
Snelle levertijd en goedkoop
Verbeterpuntennee, alles verliep zoals het moet
Pluspunten
duidelijk en snel
Verbeterpuntennee
Pluspunten
na de bestelling per internet een correcte en snelle afhandeling!
Pluspunten
overzichtelijke sortering info duidelijk te vinden en alles volgens afspraak, en netjes verpakt
Verbeterpuntenzou het niet weten ga zo door
Herengracht 338
1016 CG Amsterdam