Gewoon goed

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit.

Eenvoudig bestellen snel geleverd.

De sloten die ik zocht waren snel gevonden op de website. Het bestelproces verliep eenvoudig en de sloten werden de volgende dag geleverd.

Goed product

Lekker snel geleverd.

Goede site en lekker snel geleverd

Snelle levering goed spul voor een leuke prijs

Ik heb er al meerdere ketting sloten gekocht en een muur plaat goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Prima slot

Snelle levering en slot voldoet prima

Vriendelijk en snel

Super snele verzanding. Produkt zoals op beshrijfing

Werkt prima , en vlotte levering !!

Geweldige services

Geweldige services, product niet ontvangen doordat post bezorgen het retour afzender had gestuurd zonder reden, gelijk dezelfde dag na melding nieuwe zending aangemaakt en product opnieuw verzonden, de retour zending was nog niet eens ontvangen en gelijk al een nieuwe verstuurd. Super!

Slechter kan niet

Slot gekocht , sleutel bleef meteen in het slot zitten, dus retour. Terugbetaling is een probleem, ondanks de belofte nog steeds niets Ben ik niet gewend van ze heb al veel gekocht via de diverse shops.

Goede verankering

Heb dit gekocht voor verankering van een dure tuinbank van teak in mijn voortuin. Met goede kabelslot en ketting een obstakel om de bank zo mee te nemen

snelle en perfecte afhandeling,

zeer tevreden

Slotenspeciaalzaak.nl is een prima webshop

Het assortiment is ruim en de prijzen zijn concurrerend. Leveringssnelheid is boven gemiddeld snel. Netalingsmigelihkheden prima, waar onder Klarna (betaling achteraf). Retourproces inzichtelijk en transparant, werkt net zo snel als de leveringen. Al met ben ik een zeer tevreden klant. (3 ART sloten gekocht)

Goede service en supersnelle levering!

Duidelijke webshop. Uitgebreid assortiment. Snelle levering. In één woord Top!

snel voordelig en volgens verwachting

Wederom helemaal goed

Vandaag besteld morgen in huis. Top. En geen dure verzendkosten. Ik heb al meerdere sloten besteld. Kwaliteit en service is prima.

Makkelijk te bestellen vlotte levering. Goede prijs kwaliteit , tevreden

Goede snelle levering

Snel en goed Degelijke sloten

Snelle levering.

Snelle levering.

Prima slot, snel geleverd.

Veel keuze.

Veel keuze, van fietsslot tot muurankers. Snelle levering. Webshop Keurmerk

Goed gegaan

Bestellen, aflevering, en service schtet af is goed. Ben tevreden over mijn aankoop en afwikkeling

Paola is fantastisch

Paola was degene die mijn vragen naar volle tevredenheid steeds weer heeft beantwoord. Het zijn goede, stevige kwaliteit sloten.

Goed en snel geholpen En een goede nieuwe sleutel voor mijn BMW

In het verleden meerdere sloten.

Niks negatiefs.

Herengracht 338