Goed en snel geholpen En een goede nieuwe sleutel voor mijn BMW

In het verleden meerdere sloten.

Niks negatiefs.

snel

Uitstekende producten met snelle levering

Blij met heel mooi kettingslot.

Het 4-sterren kettingslot van 2 meter lengte is scherp geprijst. Ziet er mooi uit en werd snel geleverd.

Snelle aflevering prijs kwaliteit uitstekend

Prima snelle afhandeling

Zeer goed slot en zeer snel bezorgd

Heel tevreden

HDP

Bezorging was 1 dag te laat maar daar kan je haast niet moeilijk over doen. Goed verpakt en een goed product, dikke priem allemaal.

Ik ding het geen goede kwaliteit

Ik heb hem 3 dagen gebruikt en de slotbescherming gaat er nu al af. Ik weet dat de slot garantie heeft en wil hem inruilen voor een nieuwe die hopelijk wel een goede kwaliteit heeft. Volgens de recensies is het wel een goede kwaliteit dus ik wil het wel nog een keer proberen en hopelijk gaat de slotbescherming er nu niet af

Snelle levering en makkelijk retourproces

Ik bestelde een verkeerd kabelslot. Het terugsturen gaat heel soepel. Juiste kabelslot besteld en 1 dag later in huis.'

Ik ben erg tevreden over mijn product en de service 100 punten

Zware maar perfecte sloten

Goede en snelle levering perfect dus

Precies het slot wat ik zocht voor een prima prijs.

Slot voldoet precies aan mijn wensen ,verzekerings goedgekeurd ,scherpe prijs en op zondag besteld en maandag al in huis. Toppie!

Vlug geleverd en prima prijs

Mooi slot. Lastig is dat hij heel zwaar is

Goed ge holpen

Goed slot

Goede prijs voor een goed slot.

De helft goedkoper dan ergens anders. Dag na bestelling geleverd.

Komen afspraken na

Doen wat ze zeggen

Keurige en zeer snelle service.

Snelle levering van kwalitatief goed product voor een aantrekkelijke prijs

snel geleverd en goede service!!

Goede ervaring met dit bedrijf. Binnen 1 dag na bestelling geleverd. Wij waren de factuur kwijtgeraakt, via de mail een nieuwe gevraagd voor de boekhouding. Binnen 1 dag antwoord en een kopie van de factuur binnen.

Snel geleverd voor een prima prijs

Klasse

Snel en correct.

Snelle levering mooie sloten ziet er keurig uit.

Super rapide et efficace

Livrée le lendemain de la commande 2 cadenas de bon rapport qualité prix

Geen product .

Had gerekend op dedag van levering de producten helaas terug gestuurd door beschadiging ? Hoe dan een slot. Daarna niets meer vernomen . Gevraagd geld terug ook geen reactie. Al met al 2 keer niets..

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam