Fijne Vinz sloten, keurig verpakt

Goed te vinden op de site, snel door bestelproces. Voordelig, netjes verpakt en snel verzonden. Door bij PostNL punt te laten leveren kun je mooi die vreselijke DHL bezorging omzeilen.

Zeer snelle levering

Duidelijke site. Muuranker is goed zelf te plaatsen. Functioneert heel goed.

geweldig boot slot

zoals een webshop moet zijn. Snel en eerlijk.

Helemaal tevreden.

Twee kettingsloten besteld. Binnen 24 uur geleverd. De sloten waren heel goed verpakt. Al met al, zeer tevreden.

Product voldoet aan verwachting.

Op de site staat voor 23.00 uur besteld, dan volgende dag bezorgd. Dit is niet waar. Mijn pakket is door Slotenspeciaalzaak.nl te laat aangeboden bij de bezorgdienst. Dit is te volgen via trek en tracé. Hierdoor heb ik afspraken moeten verzetten Dit is het enige minpunt.

Heel erg goed.

Nu al een paar keer spullen bestelt en zeer tevreden, alles wordt snel verstuurd en goed verpakt ontvangen en ook de site is goed overzichtelijk.

Aanrader

Had al eens eerder hier besteld ; Slotenspeciaalzaak is zeer correcte zaak en zeker niet te duur, Na de Vinz muurankers had ik nu een 4 steren Vinz motorslot besteld voor mijn e-bike; Is heel zwaar maar geeft me wel meer gemoedsrust, moet al een zeer gemotiveerde dief zijn die m'n fiets nu meeneemt.

Maken belofte helemaal waar

Maken hun belofte helemaal waar. Hier kunnen menigte bedrijven wat van leren. Voor 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd

Snel geleverd volgens afspraak.

Snel geleverd volgens afspraak.

Makkelijke webshop, producten zijn goedkoper vergeleken met andere winkels. Aanrader

Prima slot, maar veel te zwaar!

Slot vind ik te zwaar om deze makkelijk ergens aan vast te maken.

Makkelijk gevonden, makkelijk geleverd.

Ik zocht een goed slot. Deze was zo gevonden en in het winkelmandje geplaatst. Even afrekenen en de volgende dag afgeleverd. Super.

Prima slot voor een prima prijs!

Dit slot is een ART3 slot wat door de verzekering wordt goedgekeurd door de verzekeringen. Hij heeft dikke schakels dus ziet er zeer degelijk uit.

Correcte snelle levering

Zeer snel bezorgd en goed verpakt

uitmuntend

eenvoudig besteld en geleverd als afgesproken

Prima sloten en op tijd geleverd!

Al eerder bestel bij dit bedrijf, zeer tevreden over kwaliteit en snelheid.

Prima slot voor prima prijs

Goede kwaliteit voor zeer redelijke prijs

Snelle leverin

Top!!

Veilig en beschermd gevoel

Ik heb bij jullie een super-slot gekocht, met daarbij een SUPER-KORTING!!!

Prima slot maar wel zwaar.

Goed service

Correct en snel verstuurt

Snelle bezorging, te vrede met de producten, aan te bevelen

Mooi materiaal en bezorging zoals afgesproken. Helaas was het slot veel te zwaar en te groot. Retour gezonden en verwacht dat het bedrag teruggestort wordt zodat ik een meer geschikte kan bestellen.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam