Snelle en nette levering

Slot voldoet aan de eisen. Prijs/kwaliteit zoals aangegeven en naar verwachting.

Gewoon goed

Goed kettingslot, voldoet aan mijn verwachtingen

Prima slot

altijd goed en verrassend

het is altijd als je hier besteld verassend wat voor goede kwaliteit sloten je krijgt voor de prijs die je betaald

Snelle levering en prima prijs

Dik tevreden! Super snelle levering!

kwaliteit, goede prijs, snelle levering

zeer tevreden

uitstekend

makkelijk bestellen, snelle levering, betrouwbaar

Prima site, snelle verzending en juiste informatie

Supersnelle service

Hopelijk doet het product wat het beloofd ziet er sterk uit en is zwaar. Perfect

Kwaliteit is goed en verzenden ging snel .

Goed veilig slot

Ik gebruik dit slot voor mijn motor en is zeker aan te raden. Het is een sterk en veilig slot, die ze niet zomaar kapot kunnen knippen.

Dik tevreden

Prima slot en snel verzonden.

Goed stevige slot niet te duur. Art 4 voor verzekering

Snel geleverd prima service!

Top product!

Goede sloten voor een goede prijs, goed verpakt en snel geleverd!

Alles keurig op tijd, netjes ingepakt, duidelijke en complete begeleidende emails

Helemaal top

Een prettig bedrijf

Het bestellen ging makkelijk, en de levering was keurig zo als vermeldt op de site. Echt een aanrader

Zwaar en nuttig

Dit slot voldoet aan de eisen maar moet aan het gewicht wennen. Vanmorgen voor het eerst gebruikt en geeft toch zeker een veilig gevoel.

Snelle vriendelijke reactie

Snelle reactie op een vraag via email.

Het bestellen gaat heel makkelijk en de verzending is snel gedaan. Het product is zoals beschreven en doet het goed. Ik ben uitermate tevreden.

Prima leverancier

Veel keuze, goede prijzen en snelle levering

Uitermate goed

Alleen de leverancier vind ik een probleem. Het tijdpad van levering is te lang. Kan bijna de gehele dag thuis blijven. Bij post.nl is dit beter geregeld

Goed geprijsd, snelle levering.

Heel tevreden.

Snelle levering en degelijk materiaal

Heb een Kinabulu kabelslot en Everest muuranker ART 4 besteld. Volgende dag binnen. kabelslot van heel goed materiaal, behoorlijk flexibel en erg stevig. Muuranker ook erg degelijk, alleen de keilbouten van 16mm is voor een baksteen net even te veel, die heb ik dan ook niet gebruikt. Maar vervangen door 10mm schroeven. Zit muurvast. Bankje zullen ze niet zo snel meenemen :)

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam