Slot Vinz Batura

Goede uitleg gekregen en levering was correct.

Beter en sneller kan niet

Heel tevreden

Goed product en mooie prijs

De keuze voor dit slot was dat de 2 sterren slot nodig was maar als je voor een klein bedrag meer en de zelfde cm lengte een 4 sterren kan kopen is dit beter dan de 2 sterren en zag er goed uit en snel in huis

Goede prijs kwalitit

Snel geleverd...plus goede kwaliteit producten

Makkelijk bestellen, correct leveren volgens afspraak.

Goede webshop, moeilijk het product te bevestigen

Goedemiddag, ik heb via uw webshop een fietsslot gekocht, waar ik erg blij mee ben. Het fietsslot kan je op het fietsfre monteren en daardoor heb je altijd een extra slot bij je. Hierin zit ook gelijk het probleem. Hoe krijg ik (als consument) het slot op mijn fietsframe? Er zitten twee bevestigingsschroeven bij, maar hoe de gaten geboord moeten worden en er tegendraads schroefdraad moet worden ingezet staat nergens. Ook kan ik met dit product niet bij een fietsenmaker terecht, daar deze alleen z’n eigen producten bevestigd. Dus nu heb ik een mooi slot, wat ik niet kan gebruiken. Kunt u mij misschien helpen het slot te bevestigen aan m’n fietsframe? Met vriendelijk groet, Roland Nieuwenhuijsen

Goed product en snelle levering

Stevig product met een goede handleiding en een snelle levering.

Besteld en binnen No time binnen zoals op de site beloofd. Kom steeds terug bij jullie. En goede service

Prima service, goed product

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke site. Snelle levering. Prima product

stevig slot

Goed en snel geholpen.

Snelle bestelling en snelle service.

Besteld en ontvangen. Geen telefonisch contact gehad, dus dat kan ik niet beoordelen. Kwam wel een dag later dan aangeven. Was pas om 10:00 volgende dag verzonden. Dat gaat post.nl niet meer voor elkaar krijgen. (Verzendbevestiging op de mail) Heb daar persoonlijke geen probleem mee. Waarom zou ik het de volgende dag al in huis moeten hebben. Helaas wel jammer dat je er dan geen rekening mee kan houden. I.v.m kantoor dagen.

Veel keuze en goede service

Ik zocht voor mijn motor een goed schijfrem slot. Deze had ik snel gevonden op de site van Slotenspeciaalzaak.nl. Veel keuze en concurrerende prijzen. Duidelijke bestelprocedure en het slot was snel geleverd.

Zoals al bekend, prima bedrijf

Keuze maken, bestellen, betalen en de volgende dag in huis. Prima info over levering en tijdstip

Ben blij met het product. Service en levering.... GEEN GEDOE GEHAD MET PRODUCT TERUG STUREN ENZ... Dus ik heb die ervaring niet.

Bedrijf reageert snel op vragen met duidelijke antwoorden Bezorging was snel en goed

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Perfecte ervaring

Duidelijke website Prima prijs-kwaliteit Vandaag besteld, morgen geleverd. Eindelijk klopt het nog eens ! Artikel zoals beschrijving. Dus top ervaring.

Snel en efficiënt

Zie hierboven

Snelle levering in ongeschikte verpakking

Ik heb een zwaar kabelslot gekocht. Bestellen gaat eenvoudig en de levering ging snel. De doos waarin deze is verstuurd was ondeugdelijk. De doos was veel te slap voor zo een zwaar slot. Het slot lag los in een te kleine doos. De doos was gescheurd en helemaal open. Ik heb geen idee of er verder nog documenten in de doos zaten omdat het een goedgekeurd slot is.

superslot en wandanker

Nadat mijn boot was gestolen op zoek naar een goede ketting. Vond deze scm ketting. Zeer degelijk. Let wel op, dat de schakels tamelijk groot zijn. Kan niet door een klein oog. Wandanker goed te bevestigen. En goed te combineren met de ketting.

Goed product snelle levering

Ik had snel een nieuw schijfremslot nodig voor mijn motor en via Google vond ik al snel jullie site mwt een slot welke bij bol.com ook te koop was maar bij jullie goedkoper.

Degelijk materiaal en snel thuis

Top! snelle verzending. Aanrader

Slot besteld, product als omschreven. Snelle levering en prima prijs! Zou dit bedrijf iedereen aanraden.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam