Duidelijke website, snel geleverd.

Goed product voor een scherpe prijs

Doet wat verwacht wordt

Artikelen voldoen aan verwachting. Bestellen eenvoudig. Levering correct.

Ik denk dat ondanks dit apparaat mijn fiets niet door de dief zal worden uitgekozen

Sterk, stevig, lang. Soms zet ik twee fietsen aan elkaar vast. Gewoon zwaar. Met een lengte van twee meter en een dikke ketting is dit gewicht uiteraard normaal. Ik denk dat de dief zal zeggen wat dit in vredesnaam is als hij dit slot en de ketting op mijn fiets ziet. Het is de moeite niet waard.

Mischien erbij zetten het gewicht van t slot

Prima, vlotte transactie

Uitgebreid assortiment in een makkelijk te navigeren webshop. Voor elk budget wat geschikts. Snelle verzending.. De volgende dag al in huis. Deze aankoop ging prima.

Prima webshop

Bestelling verliep eenvoudig en snel. Tevreden met zowel de service als met het product (motorslot)

perfekt

zeer goed. Alleen de verpakking kan beter. De verpakking is erg slap, in verhouding wat er in gaat. Vaak de doos te groot, daar door ontstaat te veel ruimte in de doos. Ok als het gaat om retour te zenden. Niet iedereen heeft een doos voor radig .

Very fast!

Art 4 slot besteld, een goed zwaar slot :-)

Goede site en super snelle levering

Goede site en zeer snelle levering. Ook de prijs is goed .

Stevig slot

Goede stevige ketting slot

super, geweldig

niet open te breken

TOP!

besteld en snel geleverd

Snel in huis

Gekregen wat ik wilde Degelijke kwaliteit

Zeer goed product geleverd.

Snelle levering en product voldoet aan de verwachtigingen zoals geadverteerd.

Snelle verzending.

Prima webshop. Snelle verzending. Degelijk verpakt.

Uitstekend en volgens afspraak, snelle levering

Aan te bevelen!

Goed mooi slot snel geleverd

Ik ben erg tevreden met mijn slot

Super levering

De producten zijn zoals op de site omschreven en een super snelle levering.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering!

Eenvoudig bestellen en je order wordt vervolgens zeer snel behandeld en verstuurd. Heel fijn.

Top .een super sterke bescherming voor mijn oldtimer

Het is optijd bezorgt, snel en goed kunnen volgen tijdens de bestelling tot levering. Een goed en kwaliteit product Super blij mee , bedankt slotenspecialist Gr Ronald

Kettingslot besteld en werd volgende dag al geleverd. Deze bleek echter iets te lang. Hoe ik retour moest sturen zat er allemaal bij zelfs een retour sticker. 3 dagen later bericht dat geld werd terug gestort.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam