Top .een super sterke bescherming voor mijn oldtimer

Het is optijd bezorgt, snel en goed kunnen volgen tijdens de bestelling tot levering. Een goed en kwaliteit product Super blij mee , bedankt slotenspecialist Gr Ronald

Kettingslot besteld en werd volgende dag al geleverd. Deze bleek echter iets te lang. Hoe ik retour moest sturen zat er allemaal bij zelfs een retour sticker. 3 dagen later bericht dat geld werd terug gestort.

Snel en simpel

Online gezocht, gevonden, besteld, betaald en klaar. 2 dagen later was het in huis

Top! Prima service!

Zeer stevig slot. Wel zwaar maar het is helaas nodig dat mijn fiets extra beveiligd wordt!

Snelle levering, makkelijke site

Moest snel een motorkettingslot hebben en kwam op hun site terecht. Verbaasden me over het gemak om de juiste maat en kwaliteit te vinden voor een scherpe prijs. Levering was snel.

Snel en goed geleverd, superkwaliteit

Eenvoudig bestellen en snel geleverd Zeer zwaar en stevig slot!

Very fast and accurate services

Great products in very good prices and quality. I fully recommend it.

Goedemorgen, De eerste bestelling was niet compleet. Na wat emails heen en weer een totaal nieuw product gekregen. Prima service. Als nog bedankt. Met vriendelijke groet, Lydia vroegop.

Uitstekend slot voor een uitstekende prijs

Ik heb een vouwslot aangeschaft. Deze was afgeprijsd. Het slot is van uitstekende kwaliteit. Ik heb op zondagavond besteld en maandag was het al binnen.

goede duidelijke website snel geleverd

was op zoek naar een ART 4 slot snel gevonden op de site deze is duidelijk en overzichtelijk met goed info ook de snelle levering is een pluspunt

Goede webshop

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Groot assortiment en snelle levering

goede prijs, kwaliteit, snel geleverd

Snelle en goede service

Snel geleverd, goed product

Goed verzorgd en snel retour gestuurd.

De kwaliteit van het product was voor mij te dun en de maat was goed. Ik had betere kwaliteit na het lezen van de reviews. Maar omdat hij dag en nacht buiten staat voldoet deze niet.

Mooie product voor een zeer goede prijs + zeer vlotte afhandeling en verzending !

Zie boven beschrijving.

Goed kwaliteit en snel, heel tevreden

Snelle en correcte levering.

Blij met mijn bestelde slot, werd snel geleverd.

Goede ervaring Snelle levering

Perfect gewoon zo doorgaan

Ik hou van bedrijven die hun afspraken naar komen, zo als jullie. Top

Correct en snel

Correcte en snelle levering van het art4 schijfremslot