Qua levering goed

Helaas past de wielklem niet dus heb ik hem retour gestuurd, even de afhandeling afwachten

Snelle levering .

Geen problemen en gedoe aantebevelen bij vrienden en familie.

High quality, ordered from Rotterdam at night & next day evening order in our house delivered! Great, top man!

Alles prima en netjes afgehandeld .Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de verzending.Dus gewoon hartstikke goed.

Goed assortiment, snelle levering

Ruime keuze in een goed assortiment, duidelijke productomschrijving en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Goed product, snelle levering

Slot nodig en grond verankering voor mijn motor, heel snel geleverd en van goeie kwaliteit.

S,avonds besteld andere dag al bezorgd

hele snelle en goede levering

Voor het eerst wat besteld bij Slotenspeciaalzaak.nl. Ging super makkelijk en super snel, volgende dag al binnen. Echt top!

Prima slot

Snel het slot gekregen ziet er goed uit.

Prima geregeld en goed advies.

Zie hierboven.

Goed product, goede prijs

Nette website, slot voor mooie prijs gekocht, goede kwaliteit en zeer snelle levering

Goede ervaring en snel verstuurd

Snel en goed geholpen

Afspraak = Afspraak

In tegenstelling tot veel webshops, die beloven voor x tijd besteld, morgen in huis, kun je van Slotenspeciaalzaak wel op aan !!

goede ervaring, makkelijke site, goeie producten

top

Goede verhouding prijs-kwaliteit en snelle levering

Goede verhouding prijs-kwaliteit en snelle levering.

Goeie sloten

Top website met veel mooie aanbieden en goede slot aanwezig

Ptrima

Goed service

Omdat DHL weer eens de boel voorliegt heeft de slotenspecialist direkt een nieuw slot gestuurd. Super! Voor DHL was ons adres ineens onbekend.

Prima degelijk slot

Prima degelijk slot. Wel erg zwaar!

Degelijke

Degelijk en veilige slot

Goede winkel, helaas DHL

Zoals te verwachten van DHL geven ze aan voor een dichte deur te hebben gestaan. Vervolgens 2 weken gewacht tot ik mijn slot heb ontvangen. Klantenservice heeft mij naar vermogen kunnen helpen en uiteindelijk via postnl alsnog mijn slot ontvangen. Vind het zelf jammer dat ze geen telefoonnummer hebben omdat communicatie via mail minder effectief verloopt. Het bedrijf zelf lijkt mij dikke prima, maar door samenwerking met DHL niet aan te bevelen. Zie beoordeling DHL op trustpilot.

Snelle en goede levering.

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Gekregen wat ik besteld heb

Ging net zo als het voorstel

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam