Mooi sterk slot

Goede kwaliteit , zeer tevreden

Snelle service en goede kwaliteit.

Prima slot

Een prima slot voor weinig, snelle levering.

“Gewichtig” slot met toepassing

Slot volgens afspraak geleverd. Slot is we zwaar maar kan op meerder manieren gebruikt worden. Maakt diefstal van fietsen net iets moeilijker.

Snelle reacties en goede service

Het eerste slot dat ik kreeg deed het helaas niet maar dit werd snel opgelost waardoor ik nou een fijn slot heb die goed werkt.

Goede en snelle service

Overzichtelijke site met veel keus. En goede en snelle service.

Perfecte service, prima product!

Voor onze dure bakfiets had ik in eerste instantie het Vinz-slot met vier ART waardering besteld. Dat slot was tijdens het transport 'in het grijze circuit' kwijtgeraakt. Geen punt bij de Slotenspeciaalzaak; ze stuurden meteen een nieuwe. Voor het langdurig onbeheerd achterlaten van de Carqon Classic is dit een prima slot; het is eigenlijk bedoeld voor motoren e.d. en weegt 5,5 kg. Iets te zwaar om mee te nemen op fietstochtjes met onze hond, want daarvoor is de bakfiets bedoeld. We bestelden een tweede slot, nu een Vinz met een twee sterren ART-kwalificatie. Werd bijzonder snel geleverd. Weeg drie kilo minder en voldoet uitstekend. Bij de verzekering hebben we voor de sportieve tweewielige bakfiets aan alle eisen voldaan. Nu maar hopen dat het stevige Vinz-slot al bij voorbaat 'zwijntjesjagers' gaat afschrikken.

Snelle levering en geweldige kwaliteit.

Snelle bezorging, scherpe prijs en goed product.

Gewoon goed.

Goed zwaar slot, netjes op tijd bezorgd.

Duidelijke site met een groot assortiment

Duidelijke communicatie en nog een mail achteraf over het onderhoud aan het slot, netjes afgehandeld.

Waardeloos!

10 dagen geleden bestelling geplaats en betaald, kreeg gelijk een melding dat deze zo spoedig mogelijk geleverd wordt. Op de site staat voor 23:45 uur besteld = morgen gratis bezorg. Tot nu toe, dus 10 dagen later, niks ontvangen EN ze reageren ook niet op mijn mails. Wat ze binnen 1 dag bezorgen is onzekerheid, frustratie en het geld afschrijving van je rekening.

Goed en snel geleverd

Prima service, bestelde producten geleverd en netjes op tijd.

Veel keus en goede prijs kwaliteit verhouding.

Via google kwam ik op de site deze bekeken en veel keus en de prijzen zijn echt wel ok.

Correcte en snelle levering

Goede communicatie

Ik heb een muuranker gekocht, maar helaas was een van de vier pluggen kapot geleverd, wat natuurlijk kan gebeuren. Na een mail te sturen hebben ze meteen zonder gedoe een nieuwe plug opgestuurd. Snelle levering en goede kwaliteit.

Superservice!

Twee keer retour, twee keer binnen 3 dagen het geld terug.

Alles naar wens verlopen

Alles ok

Geheel conform afspraak en heel snel

Prima en snelle levering en geheel conform beloften

X

Dominique is een heel sociaal mens en staat meteen klaar om je te helpen. Na een inbraak wilde ik overal veilige sloten en raambeugels. Dominique gaf heel goede adviezen en heeft verstand van zaken. Hij doet zijn werk met veel enthousiasme en is houdt de ontwikkelingen op zijn gebied goed bij. Kortom, als er ergens nieuwe sloten op moeten, bel Dominique.

Snelle levering volgende dag in huis

Hoes en slot voor de motor geleverd zoals omschreven.

Zoals altijd goed

Gewoon goed

Goede prijs. Snel geleverd!

Snel het bestelde slot geleverd gekregen

Prima keuze.

Herengracht 338