Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Overzichtelijke website, producten goed te vergelijken. Veel informatie, makkelijk besteld en snel geleverd. Zeer tevreden en qua prijzen vaak net iets goedkoper dan anderen.

Goede ervaring met deze club

Helemaal prima!

Snelle levering en mooi materiaal

Makkelijk

Makkelijk te gebruiken en te vinden artikelen. Degelijk en goed. Levering(stijd) ook dik in orde.

Voldoet aan verwachting

Snelle levering,goede prijs kwaliteit verhouding.

Perfect geregeld

Zeer correcte afhandeling met duidelijke communicatie over het verloop van de bestelling. Heb de eerste bestelling moeten retourneren omdat de sloten te kort waren. Daarna opnieuw besteld, ook weer heel snel en correct geleverd. Ook de retourbetaling ging snel. Kortom: TOP!

Fijn slot en snel bezorgd. Tot de volgende keer!

Fijn slot en snel bezorgd. Tot de volgende keer!

Snel service

Ik was verrast hoe snel die binnen was vandaag bestellen en de volgende dag binnen super service snel binnen netjes ingepakt echt top

Mooi slot met ketting voor een mooie prijs.

Mooi slot met ketting voor een mooie prijs.

Goede service snelle levering

Ik heb de sloten snel geleverd gekregen zoals ik het ook verwacht had ben ik zeer tevreden

Mooie keuze, eenvoudig bestellen en betalen, snelle levering

Het pakket was snel geleverd zonder extra kosten en voldeed volledig aan de beschrijving van de website.

Netjes snel geleverd

Volgens afspraak razendsnel geleverd

Goed slot snel bezorgd

Goed slot voldoet aan de beschrijving

Veel keuze en goede prijzen

Veel keuze, goede prijzen, snelle levering en duidelijke omschrijving. Kwaliteit van het gekochte is zeer goed

Bestellen en binnen, makkelijker kan niet

Mooie producten prima service.

Na dat ik een verkleed product had besteld werd het snel opgelost door de helpdesk en kon ik de juiste producten bestellen. Daarna snel geleverd

Excellent

Lekker dik stevig en vertrouwelijk.

Snelle en goede service

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering.

Goed slot snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit

Snel service

Snel ontvangen producten. Goede prijs.

Mijn ervaring was dat mijn bestelling snelle geleverd.

Mijn bestelling op tijd geleverd

Uitstekende service

De slotenspeciaalzaak komt haar verplichtingen na zoals zij adverteren.

uitstekend

snelle levering, goede service ,goed prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Na mijn bestelling het slot zeer snel ontvangen. De webshop levert goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Snel en goedkoop

Smiddags besteld en volgende dag bbinnen

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam