Uitstekend service

Top bedrijf, doet wat ze beloofd. Heel blij met met bestelling.

Helm met kleppen

Je krijgt wat je ziet. Ook de levering en het contact ivm vraag verloopt keurig en snel

oke

het bedekt de oppervlakte goed

Snel geleverd een mooie helm. Dankjewel

Snel geleverd een mooie helm. Dankjewel

Mooie en nette helm

Leuke helm je kan er zelfs een boxer van maken en dat voor maar 70 euro

Zeer duidelijke site, vlotte levering

Had een vraag i.v.m. een jethelm, deze werd zeer snel en duidelijk beantwoord. S'avonds de bestelling gedaan en dag nadien al gelevetd.

Met een dag geleverd top

Super snel geleverd besteld en volgende dag in huis, helm zit top dus wat wil ik nog meer.

Precies zoals op foto en de maat is perfect. Mooie helm

Fijne leverancier

Snelle levering! Juiste maat! Juiste kleur! Ik ben tevreden.

Maakt de bestelling snel in orde.

Snelle levering,en goed verpakt.

Geweldig doen precies wat ze zeggen en kettingslot is van geweldige kwaliteit.

Inderdaad zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Slot en ketting zijn van geweldige en zeer zware kwaliteit.

Goed gegaan !

Koffer besteld op tijd binnenkomen Super

Vele opties en zit perfect

De helm zit super bij mijn zoon, en is helemaal trots op de vele opties van de helm. Ook zit hij als gegoten. Erg snelle. Levering, na 1 dag in huis! Een aanrader!

(Bijna) àlles volgens afspraak

Snel verzonden, goede kwaliteit

Mooie helm

Super ervaring

Helm gekocht met korting (actie). Helaas verkeerde maat. Keurig geld retour gestort gekregen. Vervolgens een nieuwe besteld en hierbij dezelfde korting gekregen, terwijl de actie eigenlijk verlopen was. Prima service en snelle levering. Aanrader!

Alles goed verlopen zoals het hoort.

Wat je verwacht is dat alles vlotjes verloopt en dat je een snelle bediening krijgt. Dit alles was zoals het hoorde.

Helaas niet optijd

Lang duurt het voor de levering er is

Prima site,prima helm

Alles correct

Top helm

Mooie helm en snel geleverd

Positive, but not perfect.

My rating is very positive. Why? Why not perfect? Unfortunately, the shipment arrived only after 5 days instead of the promised next-day delivery. Everything else was 100% as described — the helmet is really great, everything exactly as in the listing. Do I recommend it? Yes, if you are willing to spend about a week waiting for delivery.

Correcte levering

Niet te duur en snel geleverd zeker een aanrader

Steeds een goede keuze

Kwaliteit en prijs zijn top!

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam