Super snel geleverd

Super snel geleverd en de helm doet aan zijn verwachtingen echt eer aan ! Super blij mee

ongelofelijk chatmeneer en of een chatdame

De chat verliep prima, maar de volgende dag ontving ik een bericht dat ik een pakket zou ontvangen, maar dat het verkeerde huisnummer 65B is aangegeven. Dit is te wijten aan JULLIE. Ik heb een helder adres met het juiste huisnummer 182B aangegeven, en dat is ook in mijn account opgenomen, en dat staat ook in de chat met een van jullie. Jullie zouden je wellicht flink moeten schamen. Allemaal een nieuwe jambotglazen kopen voor jullie. Godverdomme :( Vandaag (6 november om 6:13 uur) heb ik in de vroege ochtend contact met jullie opgenomen, maar jullie hebben de hele dag echt geen reacties gegeven.

Leuk voor weinig

Leuk helmpje licht maar voelt sterk aan veilig voor de elektrische fiets

Ongelofelijk goedkoop en super snel geleverd

Echt waar voor je geld

Mooie helm, slecht maat indicatie

Ik vind het een mooie helm voor een goede prijs. Maar de maat indicatie is veels te klein. Ik heb mn hoofd correct opgemeten, maar de aanbevolen helm is echt veels te klein. Je doet er goed aan 1, mss zelfs 2 maten groter te nemen.

Communicatie kan beter ivm terugbetaling

Heb iets geretourneerd maar krijg niet een bevestiging per mail

Mooie helm

Duidelijke omschrijving, mooie helm en goed verpakt opgestuurd.

Snelle levering, kwaliteit producten

De bestelling was snel geleverd en de helmen van goede kwaliteit .

Bestelling gedaan en de volgende dag bezorgd. Prima service en goed product.

Makkelijk

Ik had de hoes zo gevonden op de site,hij was zo verzonden en snel bij mij thuis . Ik was verrast dat hij anders was dan de vorige die ik besteld had ( ander materiaal) maar hij is veel steviger dan de vorige en meer waterdicht. Ik vindt het zeker zijn geld waard.

Snel afwikkeling goede pasvorm top

Makkelijk keuze maken De helm pas goed netjes en goed verpakt top

Veel keus

Had een ruime keuze uit helmen. Maat meten werd ook goed aangegeven. Wel zou optie: brildrager erbij kunnen, wellicht kom je dan op een andere maat uit, of niet, en eventueel advies bij brildragers die een helm zoeken. Maar desalniettemin een goede zaak, veel keus en leuk geprijst, vlotte verzending.

Gewoon slecht

Voelde gewoon plastic en kipstukjes ging niet op slot

Excellent

Good experience received it the very next day

Perfecte en snelle levering

Positief, goede prijs en levering

Pakket in goede staat ontvangen en ben er tevreden mee.

Super.

Zeer mooie stevige helm. Correcte prijs en snel geleverd

Geweldig! Snelle levering...en 2 hele fijne helmen!!

Zeer tevreden...snelle levering..super mooie en goede helmen.. Alom dik tevreden!!

Uitstekende service.

Ze adverteren met, voor 23.59u besteld, de volgende dag in huis. En dat klopt, want daar hebben ze 2 keer in een week aan voldaan.

Uitstekend en snel

Makkelijke keuze uit het mooie aanbod. Snelle levering.

Snelle levering mooie kwaliteit spullen en goede prijs

tot nu toe erg goed fijne snelle levering en een mooi assortiment

Veel gedoe

Nadat ik onderstaande review schreef kreeg ik een e-mail dat ze de 4,99€ voor de retour alsnog terug kreeg (heb dat inmiddels gekregen) als ik dan mijn review wilde aanpassen. Fijn dat ze hierop terug gekomen zijn en me het alsnog betaald hebben. Ik kocht een helm, omdat ik een klein hoofd heb, heb ik eerst mijn hoofd gemeten en toen gekeken bij de desbetreffende maat Mijn hoofd omtrek is 53 en bij maat S van de helm stond 51 t/m 54 cm. Dus ik dacht perfect dat past. Helaas veel te groot. Dus moest retour gestuurd worden en dat kost je gewoon 4,99€ aantal mailtjes gestuurd over de foute informatie op de site. Onvermurwbaar bleven ze zeggen dat ze daar niks aan konden doen, dat ieder hoofd anders is en dat ik gewoon de retour kosten moest betalen. Kost het je dus 4,99€ en dan heb je niks!!!! Heel slecht en zeer klant onvriendelijk. Dus bedenk u tweemaal voordat u daar iets koopt!!!!

Snelle levering en goede prijs

Valt wel klein. Dus 1e bestelling moeten retourneren. Retour ook snel en netjes afgehandeld. Retourbedrag snel ontvangen. Grotere maat paste prima.

Doet zoals het moet

Prima en snelle service