Zeer snel geleverd en correct

levering volgens afspraak.

Het lijkt mij een betrouwbaar bedrijf. Van bestelling tot levering geen klachten.

Topkwaliteit helm en supersnel geleverd!

Voor onze kleinzoon een Shark integraalhelm bij Helmonline besteld. Deze werd de volgende dag al geleverd. De helm was in het echt nog mooier dan op de site en werd geleverd in helmzak, in doos en daaromheen nog een doos. Onze kleinzoon is er heel blij mee, want de helm is top afgewerkt in een flitsend design. De kwaliteit is echt van een hoogstaand niveau voor een zeer betaalbare prijs. Al met al zijn we dik tevreden!

Misleid

Ik had een helm besteld en op foto zie je een zwart scherm en je krijgt de helm met een blanco vizier. Jullie zeggen dat het vermeld staat dat alle helmen met een blanco vizier worden geleverd maar dit zie ik nergens staan. Voor de rest prima helm en goede kwaliteit.

Snelheid. Daar hou ik van. Had hem (helm) een dag later binnen!

top

snel sterke verpakking prachtige helm precies de goeie maat na aanwijzing dat de helmen groot vallen ik heb dus een xs4all dank ook voor de hele goeie prijs top

Tip top

Zoals op foto en zeer snel geleverd

Mooie helm voor een scherpe prijs!!

Snel geleverd goede kwaliteit helm. Duidelijke site!!!

Mooi

Mooie strakke helm en dat voor dat geld netjes boys

Zondag besteld, dinsdag thuis.

Goede pasvorm, ziet er mooi uit, en is niet zwaar.

Zeer tevreden!

Ik heb hier inmiddels twee keer besteld en beide keren werd mijn bestelling al de volgende dag geleverd. De service is dus erg snel! Ook de spullen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden voor een mooie prijs. Ik raad het zeker aan.

Mooie goede helm.

Past precies zoals besteld raad het iedereen aan.

Mooi model helm

Genoeg keuze om een helm te vinden via de website. Het moeilijke is alleen de maat. Niet elke helm is qua maat universeel. Het ene valt kleiner dan het ander. Gelukkig in mijn geval zit de helm wel goed. Weliswaar iets te strak maar hij moet nog ingegraven worden en zetten naar mijn hoofd. Bediening van de helm is top en makkelijk.

Helmonline.nl past precies.

Mooie helm, mooie prijs en goede snelle service. Dit alles past mij precies.

Toppie

Topmateriaal aan correcte prijs

Duidelijk, goed geprijsd en zeer snelle service!

Had onverwachts snel een helm nodig en deze vond ik bij helmonline. 's avonds besteld en de volgende dag keurig en op tijd binnen.

Prachtige helmen

We hebben voor onze motorscooter 2 helmen besteld. Keuze is reuze op de site. Levering ontzettend snel. Jullie hebben er tevreden klanten bij.

Prima service, prijs en snelle afhandeling!

Prima service, prijs en snelle afhandeling!

Excellent

I bought one helmet and arrive to my home at the next day.

Kwaliteitshelm

De helm die ik online had uitgezocht werd binnen een dag bezorgt. Ook de maat was correct, mede door de beschrijving helm valt groot. Kwaliteitssysteem prima voor deze prijs. Zeer tevreden.

Op tijd geleverd

Tevreden met mijn helm en snelle bezorging!

Zeer tevreden met mijn aankoop. En met de snelle bezorging. Een dag erna was het al in huis!!!

Netjes verpakt

Een ding jullie kunnen op side wel aangeven dat je pakket na het weekend komt hier is een duidelijke reden voor het weekend! Zo zijn de bestellers beter op voor berijd...

Bestellen afleveren ontvangen zoals beschreven is kan ni beter

Printen van retour label is erg onhandig

We hebben andere maat besteld, dus eerste bestelling ging retour. Dat je betaald voor verzendkosten vind ik geen probleem. Maar super onhandig dat je alleen voor post nl en dhl opties kan kiezen met verzendlabel printen. Tegenwoordig kan het overal met code scannen ( streepjescode of we code) Wat dat betreft lopen jullie achter en vooral onhandig voor de koper. Ik twijfel of nieuwe bestelling weer ga doen bij jullie. Meeste DHL punten zijn onbemand, en dan werkt qr code op telefoon prima.

Herengracht 338

1016 CG Amsterdam